BASKAN BASLI, GÖKÇEBEY HALKINA TESEKKÜR EDIYORUZ.

Gökçebey Sinirli Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Motorlu Tasiyicilar Kooperatif baskani Kadir Basli, “Yönetim kurulu üyelerimizle uyum içinde çalisarak müsterilerimize en iyi hizmet vermeye çalisiyoruz.” Diyerek sözlerine söyle devam etti.

Baskan Basli,” Bizler önce Gökçebey’de yasayan vatandaslarimizi ve tüm tasimaya ihtiyaci olanlara en iyi hizmeti vermek için yola çiktik. Bu alanda hizmetin en güzelini vermeye çalisiyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmedik. Bu konuda özelikle bizlere sahip çikan Gökçebey halkina tesekkür ediyoruz.

Bizler Kooperatifi yönetimi olarak önce araçlarimizin temizligine ve bakimina dikkat ediyoruz. Müsterilerimizin memnuniyeti bizin en büyük prensibimizdir. Bizleri tasimacilik alanindaki en büyük rakibimiz yine kendimizdir. Zaman zaman Müsterilerin araçlarda unuttugu esyalar, yönetim büromuza getirilip bize teslim ediliyor. Ve bizde, Vatandaslarimiza teslim ediyoruz.

Ayrica, yillardir hizmet özlemi çeken Gökçebey’inde sorunlarinin çözülmesi için mücadele verenleri izliyoruz. Bu konuda bizlerde maddi ve manevi destegimiz neyse elimizden geldigi kadar veriyoruz ve vermeye de devam edecegiz.

Bu duygu ve düsünce ile yeni yila sayili günler kala; 2015 yilinin huzur ve baris getirmesini diler, tüm Gökçebeylilerin yeni yilini kutlar, sevgi ve saygilarimi sunarim” dedi.