BASKAN ÖZTÜRK, KÜLTÜR VE SANAT EVI SÖZÜNÜ VERDI

Gökçebey’de, Sanatçi Ugur Soydan tarafindan düzenlenen ‘Dogal Tasarim Ürünler” kursu sürecinde yapilan eserler sergisinin açilisi gençlik merkezinde yapildi.

Açilisa; Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mithat Çanakci, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, CHP Ilçe Baskani Cem Oktay ve kursiyerler katildi.

Sanatçi Ugur Soydan tarafindan düzenlenen ‘Dogal Tasarim Ürünler” kursun açilis kurdelesini, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas ve Ugur Saydam kesti.

Sanatçi Ugur Soydan,”Dogal tasarim ürünlerinin hiç birinde kimyasal katki maddesinin bulunmuyor. Serginin 4 ayri bölümden olustugunu bunlarin bitki ve bitki tohumlari, dogaya atilan atil maddelerin islenerek sanata dönüstürülmesi, ebru, minyatür, yagli boya çalismalari ile ayna çalismalari oldugunu belirtti. 24 Kasim Ögretmenler günü anisina bu sergiyi açmistik. Daha sonra 24 Kasim ile 19 Kasim arasindaki kursumuz sürecinde bizlerden hiçbir destegini esirgemeyen Gökçebey Kaymakami Sayin Bünyamin Bilgin’e, Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’e, Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Sayin Mithat Çanakci’ya ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Sayin Fazil Aytas’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, “Sanatçi Ugur Soydan önderliginde kisa sürede kurs görerek Dogal Tasarim Ürünler kursu sürecinde birbirinden güzel eserler yapan; Özay Aydemir’e, Fatime Iletir’e, Nursen Yilmaz’a, Nebahat Etçibasi’a, Songül Bagbasi’na, Cemile Aydemir’e, Meral Aydemir’e, Zeliha Kilav’a, Aysel Molvali’ya, Serpil Kazli’ya Arzu Tenkoglu’na, Yasar Büyükkol’a ve Zeynep Hasirci’yi tebrik ediyorum.

Sevgili hanimefendiler, Devrek’in misafirlere hediye olarak verecegi bir Baston’u var. Bu güzel tasarimlari kisa sürede madem yapmissiniz, bizim de artik hediye edecek bir eserimiz olsun. Biz her türlü destegi vermeye haziriz. Dernek kurup önümüzdeki yil planladigimiz festivalde eserleri sergilemeye simdiden hazirlanin. Ayrica Çok amaçli kullanabileceginiz kültür ve sanat eviniz yok. Allah-in izniyle Gökçebey’e Kültür ve Sanat Evi yapacagimin sözünü veriyorum. ” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*