BASKAN AKIN ILÇE GEZILERINE GÖKÇEBEY’DEN BASLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Il Baskani Harun Akin yönetimiyle birlikte ilçe gezilerine Gökçebey’den basladi.

Akin Baskanliginda Il Yönetimini Gökçebey’de ilçe teskilati karsiladi.

Baskan Akin ve yönetimiyle gerçeklestirdigi esnaf ziyareti ardindan ilçe teskilat binasinda ilçe teskilati ile bir araya gelerek sohbet etti.

Baskan Akin,” Yaptigimiz Il kongresi ardindan partimize gelen misafirlerimizi kabul ediyoruz. Sivil Toplum Örgütleri ve diger parti mensuplari geliyor. Biz neden mutlu oluyoruz. Bizim derdimiz Zonguldak diyoruz. Zonguldak konusunda siyasi partilerin hepsi menfaatlerini Zonguldak üzerine kullansin diyoruz. Iktidari, Muhalefeti ve meclis disindaki partilileri, hep bir birliktelige dogru yola çiktik. Insallah mahcup olmayiz. Sizler Il kongresinde oy kullandiniz. Dört arkadas aday oldu. Hepsi birbirinden degerli arkadaslar, hepsi CHP’de iddiasini ortaya koydular. Ama il kongresi bizi seçti. Bu arkadaslarda geldiler hayirli olsuna. Bizde o kongreyi unutarak, bu kongrede kim ne yapti irdelemeden onun ötesinde bizler yapilacak 2015 genel seçimlerine hedeflendik. Insallah CHP 2015 birinci parti olacaktir.” Dedi.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay’da,” Sayin Baskanim ve Il yönetimin öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayi çok tesekkür ediyorum. CHP Gökçebey Ilçe teskilati olarak bizlerinde hedefinde yapilacak genel seçimlerde el ele ve omuz omuza vererek basarili olmaktir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Il Baskani Harun Akin yönetimiyle birlikte ilçe gezilerine Gökçebey’den sonra Devrek, Çaycuma, Saltukova, Karapinar, Persembe Beldesine ziyaret ettiler.

*

*

*

*