GÖKÇEBEY’IN GELECEGINE ISIK TUTAN HIZMET PROJELERI YERINDE INCELENDI.

Gökçebey’in gelecegine isik tutan hizmet projelerinden; TOKI, ÜNIVERSITE, HASTANE, SETTE ve SPORTIF FAALIYETLERE yönelik çalismalari, Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN, Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas yerinde incelediler.

TOKI, ÜNIVERSITE, HASTANE, SETTE ve SPORTIF FAALIYETLERE’ yönelik çalismalar hakkindaki son gelismeleri Kaymakam BILGIN’e, Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK anlatti. Baskan ÖZTÜRK, “Sayin Kaymakamim, Gökçebey’in gelecegine isik tutacak birkaç hizmet projelerimiz’ TOKI, ÜNIVERSITE, HASTANE, SETTE ve SPORTIF FAALIYETLERE yönelik çalismalarimiz var. Bunlardan; TOKI konumuz Ihale asamasinda aksam sabah sonuçlanacaktir. ÜNIVERSITE’NIN yeri hazir, çalismalarimiz devam etmektedir. HASTANE için Orman Bakanligindan ve Saglik Bakanligindan yer tahsisi yapildi. SPORTIF FAALIYETLER üzerindeki çalismalarimiz ise son asamasina gelmek üzereyiz. Önümüzdeki yil bu projelerimizle beraberinde ilçe geneli adina da Dogalgaz Ihale kuruluna Akmercana, Domuz Ormani Mesire alani Orman Bakanligi oluruna sunuldu. Agusto Deresi Genisletme ve yükseltme, Terminal Alani Uçburgu dokap mevkiinde, Huzur evi, Elektrik telleri, Su sebekesi ve ilçe trafigini düzenleme adina da tek yönlü çalismalarimizi baslatacagiz. Bu projelerimizin gerçeklesmesi adina 2015 yilinda önemli adimlarimizi atacagiz. Ve böylelikle çagdas, modern ve yasanabilir bir ilçe konumuna gelecegiz. Bizim bu çalismalarimiza destek vereceginize yürekten inaniyorum” dedi.

Gökçebey’in gelecegine isik tutan hizmet projeleri hakkinda bilgi veren Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK’e tesekkür eden Ilçe kaymakami Bünyamin BILGIN,” Gökçebey’in sorunlarini hep birlikte çözerek ilçe halkina hizmet edecegiz” dedi.

*

*

*

*