GÖKÇEBEY’DE KUP OTEL VE CENNET BAHÇESI’NIN AÇILISINI YAPTI.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes ve Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, ・@(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi’nin açilis kurdelesini keserek halkin hizmetine açtilar.

Açilisa; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes ve Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Is Adami Cemil Ulupinar, Çanakçilar Sirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Tuzcuoglu, Gökçebey Ilçe Müftüsü Veyis Susam, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Emekli Ögretmen Zeki Kilinçarslan, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Burhan Kodaman, Çarsi içi Mahalle Muhtari Aydin Kayabas, Yerel Sanatçimiz Ramazan Aydemir’in yani sira çok sayida davetliler katildi.

(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasini gezen Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Gökçebey’e ahsaptan yapilmis Kup Otel ve içkisiz Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasina ihtiyaci vardi. Bu eksikligi de Recep Postal arkadasimiz gidermistir. Az önce hem otel bölümünü hem de lokanta bölümünü gezdik. Ve gördük ki hiçbir masraftan kaçinilmamis dört dörtlük yapilmistir. Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi isletme sahibi Recep Postal’i kutluyorum. Bu güzel mekânin Zonguldak’a ve Gökçebey’e hayirli olsun der bol kazançlar diliyorum” dedi.

Gökçebey Ilçe Müftüsü Veyis Susam tarafindan dua okundu. Ardindan; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes ve Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, (Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi’nin açilis kurdelesini keserek halkin hizmetine açtilar.

(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi isletme sahibi Recep Postal, açilisa gelen davetli misafirlere izgara köfte,salata, ayran ikraminda bulundu.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*