GÖKÇEBEY’DE HUZUR TOPLANTISI YAPILDI.

26 Kasim 2014 Çarsamba günü Saat 14.00’de Gökçebey ÇPL’de, Ilçe Kaymakami Bünyamin BILGIN Baskanliginda Ilçe Huzur Toplantisi gerçeklesti.

ilçe Kaymakami Bünyamin BILGIN baskanliginda yapilan Huzur toplanti’ya; Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur SAHBAZ, Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey Ilçe Emniyet Amiri Murat KARAKIRIK, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman AYDIN, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem OKTAY, Gökçebey Sinirli Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Kooperatif Baskani Kadir BASLI, Bakacakkadi Belediye Meclis Üyesi Saffet OKUMALI, merkez ve köy muhtarlari katildigi toplantida; Ilçemizin güvenligi ile ilgili sorunlar ve çözümü, genel asayis olaylarinin nedenleri ve çözümleri konularinda görüsüldü.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN;”Gökçebey’in huzurlu ve güvenli olmasina yönelik, Ilçe Jandarma ve Ilçe Emniyet personeli gece gündüz demeden, soguk sicak hissetmeden günün 24 saati özverili bir sekilde çalismaya devam ediyor. Yapilan çalismalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Suç ve suçluyla amansiz mücadelesini büyük bir kararlilikta sürdürmektedir.

Ayrica; Muhtarlarimiz önemli bir kamu görevi üstleniyorlar. Köylerimizde ve Mahallelerimizde muhtarlarimiz devletin en üst düzeyinde görev yapiyorlar. Dolayisiyla vatandaslarimiz muhtarlarimizla isbirligi içerisinde kamu hizmetlerini yararlanmalari noktasinda en üst düzeyde memnuniyetleri saglanacaktir.” Dedi.

*

*