ZONGULDAK VE GÖKÇEBEY CENNET BAHCESINE KAVUSTU

(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi  – Recep Postal’in yeri; Zonguldak ve Gökçebey halkini düsünerek faaliyete baslamistir.

Dogal bir ortamda, yemek menülerimizle rahat edebileceginiz, aileleriniz için en uygun ortam en iyi sekilde hazirlanmistir. Organizasyonlar için ideal olmakla birlikte sizlerin huzur ve rahati için dogallik esas alinmistir.

(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi hakkinda kisa bilgi veren isletme sahibi Recep Postal,” Bayi toplantilari, Sirket yemekleri, Piknik Alani, Et Mangal, Özel Eglenceler, Her Türlü özel toplantilarinizda Hizmetinizdeyiz..

Özellikle; Çalisanlarimiz ile birlikte, müsterilerinin dogal ortamda memnuniyetini saglayarak saglikli gelismeyi evrensel kalite ve standartlarda hizmetler
sunmayi amaçlar. Bu suretle ülkesi, müsterileri ve çalisanlari için güvenilirlik, devamlilik ve sayginlik simgesi olmayi hedefler. Müsterilerimiz için deger olusturmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karsilik vermek ilk önceligimizdir. Hizmetlerimize sahip çikmak ve sonrasinda müsterilerimizin yaninda olmak asli görevimizidir.

Ayrica; Hizmetlerimizin kalitesi çalisanlarimizin kalitesi ile baslar. En iyi personeli ve yetiskin insan gücünü toplulugumuza istihdam etmek, insanimizin yeteneklerinden, gücünden ve raziciligindan azami fayda saglamak, verimliliklerini arttirmak, gelismelerine imkân tanimak ve isbirligi dayanismanin yeserdigi bir çalisma ortami olusturmak (Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasini kusaklar boyu devamliligini saglamak için seçtigimiz yoldur.

Kalitede, hizmette, müsteri iliskilerimizde sektörümüzde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip oldugumuz bu imaji korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulasmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve dogal ortamda hizmet vermek  temel ilkemizdir.” Dedi.

ÖZTÜRK, RECEP POSTAL’I KUTLUYORUM

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, (Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi isletme sahibi Recep Postal’i kutlayarak sözlerine söyle devam etti.

(Içkisiz) Gökçebey Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasini gezen Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Gökçebey’e ahsaptan yapilmis Kup Otel ve içkisiz Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasina ihtiyaci vardi. Bu eksikligi de Recep Postal arkadasimiz gidermistir. Az önce hem otel bölümünü hem de lokanta bölümünü gezdik. Ve gördük ki hiçbir masraftan kaçinilmamis dört dörtlük yapilmistir. Kup Otel ve Cennet Bahçesi Et Mangal Lokantasi isletme sahibi Recep Postal’i kutluyorum. Bu güzel mekanin Zonguldak’a ve Gökçebey’e hayirli olsun der bol kazançlar diliyorum” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*