ÖZTÜRK, ÇUKUR BIZIM IÇIN ÇOK ÖNEMLI

Gökçebey’e bagli Çukur Köyü’nde 23 Kasim 2014 Pazar günü yapilacak halkoylamasi için Belediye Baskani Vedat Öztürk önderliginde bir toplanti yapti.

Toplantiya; Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Ak Parti Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Sivil Toplum Örgütleri, Recep USLU ve köy sakinleri katildi.

“ Çukur Köyü bizim için çok önemli” diyen Belediye Baskani Vedat Öztürk, 23.Kasim 2014 Pazar günü yapilacak halkoylamasi için önemli açiklamalarda bulundu.

23.Kasim 2014 Pazar günü yapilacak halkoylamasinda, Gökçebey’e bagli Çukur Köyü Durdubasoglu( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoglu( Cambazlar Sk, Ishakoglu Sk) baglilarinin birleserek Çukur Mahallesi adiyla Gökçebey Belediyesi sinirlarina dahil edilmesi halinde önemli hizmetler yapacagiz.

Örnegin; hizmet alanlari Imar, su ve kanalizasyon, ulasim gibi kentsel altyapi hizmetleri vermek, cografi ve kent bilgi sistemleri kurmak, çevrenin korunmasi ve çevre sagligi hizmetleri sunmak, temizlik ve kati atik hizmetleri vermek, zabita, itfaiye, acil yardim, kurtarma ve ambulans hizmetleri sunmak, sehir içi trafik hizmetleri, defin ve mezarlik hizmetleri, agaçlandirma, park ve yesil alanlara iliskin hizmetler, konut hizmetleri, kültür ve sanat, turizm ve tanitim, gençlik ve spor hizmetleri, sosyal hizmet ve yardim, meslek ve beceri kazandirma hizmetleri, ekonomi ve ticaretin gelistirilmesine kadar hizmetlerimiz olacaktir.” Dedi.

USLU, YAPILACAK HALK OYLAMASINA EVET DIYORUZ.

Çukur köyü Muhtari Recep Uslu, ‘23 Kasim 2014 Pazar günü yapilacak halkoylamasinda EVET diyorum. Çünkü bizlerde belediye hizmetlerinden

Faydalanmak istiyoruz’ diyerek söylerine söyle devam etti.

“ Çukur köyü olarak ne ilçe Özel idareden nede belediyeden hizmet alamiyoruz. 23 Kasim 2014 Pazar günü yapilacak halkoylamasinda EVET diyorum. Çünkü artik belediye hizmetlerinden faydalanmak istiyoruz.

Yapilan yerel seçimlerden sonra Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk seçildikten sonra kisa sürede Gökçebey’de degisimi görmekteyiz. Belediye Baskani Öztürk kisa sürede yaptigi birbirinden güzel hizmetleriyle Gökçebey’de bir seylerin degistigini ve ilçemizin degisimden faydalandigini hepimiz görmekteyiz. Çukur köyünün belli bir kismin Gökçebey Belediye hudutlarina dahil edilmesini ve yapilacak referandumda evet çikmasiyla beraberinde belediye hizmetlerinden daha çok faydalanacagini biliyoruz.” Dedi.