ULUPINAR’DAN ZELIHA DERELI VE BERKAY-BERKANT ERMIS KARDESLERE YARDIM ELI

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Devrek’te yürümekte zorluk çeken Zeliha Dereli’yi tedavisi için Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dali üyesi Prof.Dr. Ali Kemal Us’a, Devrek Karacaören Köyünden kas hastasi Berkay ve Berkant Ermis kardesleri tedavileri için Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Çocuk Nöroloji Uzmani Prof. Dr. Gülhis Deda’ya götürdü. Sonrasinda Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Dereli ve Ermis aileleri ile birlikte aksam yemegi yedi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar yaptigi açiklamasinda; ”Zeliha Dereli kardesimizi daha önce evinde ziyaret etmistim ve tedavi olmasi için yardimci olacagimizin sözünü kendisine ve ailesine vermistik. Bu konuda üzerimize düseni o zaman oldugu gibi bugünde yapacagimizin sözünü veriyorum. Öncelikle rahatsizligi için uygun bir uzmandan randevu alarak kendisini o uzman doktorla görüstürdük. Muayenesini yapan hocamiz bundan sonraki tedavi süreci ve yapilmasi gerekenleri Zeliha’ya söyledi. Zeliha kardesimizin tedavi sürecindeki olumlu haberler ve kardesimizin çabalariyla rahatsizliginda epey asama kaydedecegimize inaniyorum. Zeliha kardesimizde oldukça istekli. Yapacagi egzersizler ve tedaviler ile daha rahat yürüyebilecek.

Berkant ve Berkay Ermis kardesleri de daha önce evlerinde ziyaret ederek tedavi olmalari için yardim sözü vermistim. Rahatsizliklari ile ilgili uzman bir doktora götürdük. Hocamiz bu çocuklarimizin da tedavileri ile ilgili anne ve babaya bilgiler verdi. Bu rahatsizlikta dengeli beslenmenin ve kilo almamanin önemini ve egzersiz yapilmasi gerektigini belirtti. Özellikle çocuklarin günlük aktivitelerini yaparken anne ve babanin yardim etmemesini istedi. Öncelikle çocuklarimiz fazla kilolari için diyet yapmasi gerekiyor. Günlük egzersiz yapmasi gerekiyor. Çocuklarimizin tedavileri için elimizden geleni yapacagiz. Insallah en kisa sürede Zeliha Kardesimizde Berkant ve Barkay kardeslerimizde sihhatlerine kavusur. ”dedi.