ÇAYDEGIRMENI BELEDIYESI BAYRAMA HAZIR

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes vatandaslarin huzurlu bir bayram geçirmesi adina tüm hazirliklarini tamamladigini ifade ederek, bayram boyunca görevli ekipler tarafindan hizmetlerin aksamadan sürecegini belirtti.

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes yaptigi açiklamada, Kurban Bayrami öncesinde belediyenin hazirlik çalismalarini tamamladigini ifade etti. Bayram boyunca Çaydegirmeni Belediyesi’nin görevli ekiplerinin hizmette olacagini ifade eden baskan Gebes, 'Görevli ekipler bayram boyunca vatandaslarin huzurlu bir bayram geçirmesi adina çalismalarini sürdürecek. Bunun yani sira Fen isleri Müdürlügümüze bagli ekipler cadde ve sokaklar basta olmak üzere, cami ve çevrelerinin temizligini yapiyorlar.Ayni sekilde mezarliklarda bakim, onarim ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor' dedi.

Kurban Bayrami dolayisiyla bir de mesaj yayinlayan Baskan Gebes mesajinda su ifadelere yer verdi: 'Insanlarin kirginlik ve darginliklardan arinarak, sevgi, saygi vе hosgörüyle kucaklasmalarina imkân saglayan bayramlarimiz, toplumumuzu ayakta tutun en önemli manevi degerlerimizdendir. Mübarek Kurban Bayrami'ni tebrik eder, huzur ve barisin egemen oldugu, bir dünya temennisiyle, Kurban Bayrami’nin Yüce Allah'tan hayirlara vesile olmasini diliyorum.'dedi