Kayabasli 8 yil sonra yola kavustu

Gökçebey Çarsi içi Mahallesi, Kahyoglu caddesi üzerinde 8.yil önce ev yaptiran Günes Kayabasli yoluna kavustu.

Kayabasli Ailesinin evine giden yolu komsusun arazisi üzerinden geçiyordu. Komsusu yolu kapatilinca zor günler yasadi. Selim Özdemir kendi arazisinden 7, metre genisliginde yol yapimina izin verdi. Ve Gökçebey belediyesi tarafindan yol açilarak Kayabasli Ailesinin yol sorunu çözüldü.

Konu ilgili açiklama yapan Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Kayabasli Ailesi 8.yil önce komsularinin iyi niyetine güvenerek kendi arazisine ev yapmis. Ve bu süreçte komsusunun arazisi üzerinden yol ihtiyacini karsilamis. Kayabasli ailesi ile komsusunun arasinda ne yasandi bilmiyorum. Ancak komsusu tarafindan yol kapanmasi hiçte hos olmamistir. Bizler Gökçebey’de yasayan fertler olarak hepimiz birer aile sayiliriz. Birlik ve beraberlik içinde yasamak zorundayiz. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi hep beraber paylastigimiz yerde birbirimizin kalplerini kirmanin anlami yoktur. Kayabasli Ailesinin ev yolu sorunun çözümünde Selim Özdemir agabeyimiz kendisine ait olan yerden 7 metre yol yapimi izin vermistir. Kendisine tesekkür ediyorum” dedi.

Günes Kayabasli ise,” Kahyoglu caddesi üzerinde kendi yerime 8 yil önce ev yaptim. Bu evi yaptirmadan önce Eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan’a yol sorunumuzu izah etmistim. O günlerde yol sorununu çözecegine dair söz veren Kilinçarslan bugün yarin diye diye aradan tam 8.yil geçti. Komsumuz yolu kapatinca zor günler yasadim. Selim Özdemir agabeyimiz kendi yerinden 7, metre genisliginde yol yapmaya yer verdi. Ve Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’te yolumuzu açti. Çok mutluyum. Selim Özdemir agabeyimize ve Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

*

*

*