ÖZDEMIR, ULUPINAR’I MAKAMINDA ZIYARET ETTI.

Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’i TBMM’deki makaminda ziyaret ederek belediye çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar ise ziyaret sonrasinda yaptigi açiklamada;”Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, belediye olarak hazirladiklari projeleri bakanliklarin ilgili birimlerine vererek, bunlarin hayata geçirilmesi ve takibi konusunda bizden destek istedi. Bakacakkadi halkina en iyi hizmeti sunabilmek için çalisan baskanimizin her zaman yanindayiz. Kendisine destek olmaya devam edecegiz.

Bakacakkadi Beldemizde elektrik hatlarinin yer altina alinmasi için Enerjisa yetkilileri ile görüstük. Enerjisa yetkilileri enerji hatlarin yer altina alinmasi için gerekli çalismalari baslatacaklarini belirttiler. Belediye Baskanimiz Sezgin Özdemir’in daha yasanabilir Bakacakkadi için beldemizde bulunan 86 dönümlük orman arazisinin kent ormani olmasi konusundaki taleplerini Orman Genel Müdürlügü’ne ilettik. Bu projelerin kabulü ve hizlandirilmasi konusunda önümüzdeki günlerde Orman Genel Müdürümüzden randevu alarak, destek talep edecegiz.

Bakacakkadi Belediyesinin daha iyi hizmet verebilmesi için Çevre ve Sehircilik Bakanligindan araç talebi bulunmaktadir. Bunun yaninda Iller Bankasindan beldemiz için kanalizasyon projelerimiz bulunmaktadir. Bu hizmetlerin bir an önce beldemize kazandirilmasi için Baskanimiz ile birlikte takipçisi olacagiz. ”dedi