KAYMAKAM HAMITOGLU’NA VEDA YEMEGI DÜZENLENDI.

Adiyaman Gerger Ilçesi Kaymakamligi’na atanan Gökçebey Kaymakami Bülent Hamitoglu’nun onuruna veda yemegi verdi.

100. Yil Atatürk Hizmet Köyü restoranda verilen yemege; Gökçebey Kaymakami Bülent Hamitoglu, Devrek Kaymakami Orhan Yaliniz, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Seramik San. ve Tic. A.S. Onursal Baskani Mithat Çanakci, Çanakcilar Seramik San. ve Tic. A.S. Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sezai Çanakci, Karademir Mobilya A.S Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karademir, Is Bankasi Gökçebey Subesi Müdürü Pirali Gürhan, Gökçebey Kaymakam Sekreteri Sevda Basli, Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir, Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdür Vekili Evren Durmaz, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Yurtbay Yem Genel Müdürü Emin Kumkumoglu, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebey Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpçu, Zonguldak Kanatli Hayvan Eti Üreticileri Birligi Baskani Osman Bayrakli, Gökçebey Sinirli Sorumlu 62 Nolu Gökçebey Birlik Minibüsleri Kooperatif Baskani Kadir Basli, Gökçebey Muhtarlar Dernegi Baskani Ibrahim Boduroglu, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Zeki Kilinçarslan, Veyisoglu Köy Muhtari Ismail Aydemir, Gaziler Köy Muhtari Zeki Usluoglu,

Çaycuma Eski Belediye Baskani Mithat Gülsen, Gökçebey Belediye Eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, Çarsi Içi Mahalle Muhtari Aydin Kayabas’in yani sira birçok davetli katildi.

Gökçebey Kaymakami Bülent Hamitoglu’nun 2,5 yil görev sürecinde Gökçebey’e yaptigi basarili hizmetlerin slâyt gösterisi sunuldu.

“GÖKÇEBEY’E BIRLIKTE HIZMET ETTIK”

Yemekte bir konusma yapan Gökçebey Belediye Baskani Vedat öztürk,” 30 Mart tarihinden itibaren Gökçebey Belediye Baskani seçilmemden bu yana Kaymakamimiz Sayin Bülent Hamitoglu Beyle birlikte çalisiyoruz. Sag olsunlar güzel bir ortamda hep birlikte çalisarak, Gökçebey’imize sizlerin de destegi ve birlikteligi ile hizmet etmeye çalistik.

Muhakkak hizmet ettikleri her yerde bir eser birakarak kendilerinden sonra gelenlere devrederek yeni yerlerine heyecan ve sevkle ugurlaniyorlar. Bu vesileyle Sayin Kaymakamimiza da gidecegi yer olan Adiyaman Gerger Ilçesinde basarili, saglikli, huzurlu, hizmet dolu bir dönem diliyoruz. Burada yaptigi güzel hizmetlerin artarak orada da devam etmesini bekliyoruz ve buna inancimizin tam oldugunu belirtiyoruz. Kaymakamimiza yeni görev yerinin tekrar hayirli olmasini dileyerek kendisine basarilar diliyorum” dedi. Daha sonra Baskan Vedat Öztürk, Kaymakam Bülent Hamitoglu’na hemserilik berati verdi.

“ ADAM GIBI ADAM”

Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir,” Vedalari sevmem. 30 Mart’ta kadar degerli arkadasimdi. Yerel seçimlerde Bakacakkadi Belediye Baskani seçildim ve o günden sonrada degerli amirimdi. Birlikte güzel çalismalar yaparak halkimiza hizmet etmeye çalistik. Gökçebey’e ve Bakacakkadi beldemize yaptigi hizmetlerinden dolayi Sayin Kaymakamimiz Bülent Hamitoglu’nu tesekkür ediyorum. Kisacasi, Adam gibi adam. Sizleri unutmayacagiz. Basarli çalismalariniza Gerger Ilçesinde devam edeceksiniz. ” dedi. Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Kaymakam Bülent Hamitoglu’na plaket vererek Basarilarinin devamini diledi.

“NE ZAMAN EVLI BIR KAYMAKAMLA ÇALISMAYA BASLASAK ISTE OZAMAN VEDA KONUSMASI BASLIYOR”

Gökçebey Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpçu ise,” 19.03.2012 tarihinde ilçemizde göreve baslayan Sayin Bülent Hamitoglu görevini akla mantiga sagduyuya seslenen hiçbir asiri pürüzlü noktasi bulunmayan Atatürk ilke ve inkilaplarina baglilik ilkesi ile sürdürmüs, Gökçebey ilçesine 1 Anadolu Lisesi, 1 Imam Hatip Lisesi, Gençlik Merkezi, Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreterligi, yeni bir hastane projesi, AB projeleri, Ilçe Emniyet Amirligi Binasi yani sira birçok hizmet projesine imzasini atmistir.

Ben ilçede 8 yildir Özel Idare Müdürü olarak görev yapmaktayim. Görevimden dolayi ilçemize atanan kaymakamlari, kaymakamlik lojmaninda karsilayip, kaymakamlik lojmanindan ugurlayanlardanim. 2007’den buyana 7 kaymakamla çalistim. Bizim sansimiza olsa gerek diyorum. 3 tanesini bekâr olarak gönderdik. Bülent beyden önceki kaymakam Halit Benek evlendi. Bir ay sonra esinin görev yaptigi yere gitti. Kaymakamimiz Sayin Bülent Hamitoglu’nun dügünün oldugu duyan Içisleri Bakanligi müsterek kararname ile atanmasi yapildi. Ilçemize atanan kaymakam da bekâr. Biz ne zaman evli bir kaymakamla çalismaya baslasak iste o an veda konusmalari basliyor.

Veda; Özünde ayriligi, ayrilik bir kopusu, yapilanlari hayale dönüsü, ayrilirken birbirlerine esenlik dileme demektir.

Ben ilçe kaymakamimiza bundan sonraki yasamlarinda mutluluk saglik ve basari dolu bir hayat ve bu hayat diliminde Zonguldak Valisi olarak görmeyi arzu ediyoruz” dedi. Ve Kaymakam Hamitoglu’na hediyesini verdi.

“ÇOK SAYGIDEGER BIR GÖKÇEBEY HALKI TANIDIM”

Gökçebey Kaymakami Bülent Hamitoglu,” “2,5 yil kadar bir süreyle Gökçebey’de hizmet etme ve sizlerle beraber olma sansi buldum. Gökçebey’de bulunmak gibi mutlu ve unutulmaz bir dönemi sizlerle birlikte yasadim. Bu dönem içerisinde elimizden geldigince, ne kadar faydali olabildiysek, ne kadar hizmete katki sunabildiysek, Gökçebey’e ve Gökçebey’de yasayan insanimiza, onun tarihine, kültürüne yarasir hizmetlere ne kadar katki saglayabildiysek, ne kadar göz nuru akitabildiysek, ne kadar alin teri dökebildiysek bizimle beraber gidebilecek olan güzellikler onlardir, bir nebzede olasi böyle bir yanimizda hediye götürebiliyorsak dünyanin en bahtiyar insaniyiz.

Hep söylerler aci günlerimiz oldu, tatli günlerimiz oldu. Çok sükür benim Gökçebey’de aci günüm olmadi. Belki yorgun ve gergin günlerimiz oldu. Morallerimizin, motivasyonumuzun olumsuz etkilendigi olaylar, günler olmustur ama Rabbime sükrediyorum benim çok sükür aci günüm olmadi. Tatli hatiralarimiz oldu mu? Evet oldu, çok sevdigimiz, saydigimiz, birlikte olmaktan çok sey ögrendigimiz, degerli insanlar tanidim. Çok müstesna olaylara da sahit oldum. Onlardan da çok seyler ögrendim ve önemli dersler çikardim. O derslerle tecrübe dagarcigimiza bir seyler daha eklemek suretiyle buradan ayrilmak gibi bir bahtiyarliga eriyoruz.

Bu eserlerin olusmasina, bu bahtiyarliklarin vücuda gelmesine emegi katkisi olan, alin teriyle, sözüyle, bakisiyla, durusuyla katki saglayan tüm Gökçebeylilere ve siz degerli çalisma arkadaslarimiza gönülden tesekkür ediyorum.

Gökçebeylilere hakkimi cani gönülden, yüregimin en derin zerresinden hissederek helal ettim. Sizlerin de eger benim üzerimde eger kalmis olan bir hakkiniz varsa onu da helal etmenizi diliyorum. Her ne kusur etmis isem, bilerek ya da bilmeyerek her hangi bir kardesimin, köylümün, kentlimin, memurumun, amirimin gönlünü inciten kalbini kiran bir seyim, davranisim sözüm olduysa bilesiniz ki bu kesinlikle ve kesinlikle sadece görevin ve hizmetin kosullarindan kaynaklanmistir. Yoksa hiç kimseye karsi, hiç kimsenin sahsiyetine karsi, ne bir saygisizligimiz, ne bir terbiyesizligimiz ne bir kirginligimiz olabilir.

Saygideger Gökçebey halkima ki bunu ögünerek ve özellikle altini çizerek söylüyorum. Çok saygideger bir Gökçebey halki tanidim ben. Tekrar Allah’a ismarladik diyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*