ENGELLI TUGRA ERKEKLIGE ILK ADIMI ATTI

Devrek’te 6 yasindaki engelli Tugra Ermis sünnet olarak erkeklige ilk adimi atti. Devrek Engelli Vatandaslara Yardim ve Dayanisma Dernegi ile Devrek Devlet Hastanesinin katkilari ile sünnet olan Tugra için Star Dügün salonunda sünnet dügünü söleni düzenlendi.

Aile fertlerinin yaptigi sünnet dügününe Dernek Baskani Songül Malkoç, yönetim kurulu üyeleri, Tugra’nin annesi Sitare akrabalari ve çok sayida da engelli çocuk ile ailesi katildi.

Songül Malkoç her zaman oldugu gibi basta sünnet olan Tugra olmak üzere tüm engelli çocuklar ile aileleriyle yakindan ilgilenerek kendileriyle sahnede bol bol oynayip onlarin mutluluguna mutluluk katti.

Anne Sitare ise; “ Oglumu sünnet ettirmek v sünnet dügünü yapmak en büyük hayalimdi ve mürüvvetini görmekle esdegerdi, çok mutluyum hayalim gerçek oldu. Katkilari olan ve katki veren herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Dernek Baskani Malkoç da; “Bu sünnet söleninde engelli çocuklarimizla bizi bir araya getirdigi için bende kendilerine ve bu sünneti yapmamizda emegi geçen ve etkinlige katilan herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.