Erdinç ile Sümeyye’ye Muhtesem Dügün

Erdinç ile Sümeyye 09 Agustos 2014 Cumartesi aksami, Ada Dügün salonunda saat 19.00’da düzenlenen muhtesem dügün töreniyle hayatlarini birlestirdiler.

Gökçebey’in sevilen ailelerinden Kenan-Türkan Aydemir’in oglu Erdinç ile Erol –Hanife Çakir kizi Sümeyye’nin dügününe; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Yapi Malzemeleri San. ve Tic. A.S Yönetim Kurulu Baskani Sezai Çanakci, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ali Çetin, Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir, Alp Kuyumcu Baki Özdemir, Celal Aydemir, Mustafa Aydemir, Cemal Aydemir, Av. Ümit Aydemir, Sener Aydemir, Hizmet Lokantasi Hasan Kulluk, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Mustafa Çetinoglu, Cemal Öztürk, Hasan Tülübas, MHP Gökçebey Ilçe Baskani Ali Gücük’ün yani sira çok sayida davetliler katildi.

Kenan-Türkan Aydemir ile Erol –Hanife Çakir Aileleri dügüne gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendiler.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk; Erdinç ile Sümeyye’nin nikâhini kiydi. Genç çiftlere hediyesini vererek, ömür boyu mutluluklar diledi.

*

Dügün pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi. Dügüne katilan davetliler genç çiftelere dügün hediyelerini verdiler.

Ada dügün salonunun orkestrasinin birbirinden güzel çaldigi dans müzikleri, oyun havalariyla Erdinç ile Sümeyye’nin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bizde, Erdinç ile Sümeyye’ye ömür boyu mutluluklar dileriz.