"10 AGUSTOS'TA 12'DEN VURACAGIZ"

Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Sahin Gökçebey’i ziyaret etti.

Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Sahin’i, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ak Parti ilçe örgütü karsiladi.

Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Sahin, Belediye Sosyal tesisleri Camli Kösk’te yaptigi konusmada, “10 Agustos Pazar günü yapilacak olan ve halkin oylamasina sunulan cumhurbaskanligi seçimlerinde AK Parti'nin adayi Recep Tayyip Erdogan'a destek isterken seçmenlere Pazar günü 12'den vurmalarini istedi. Sahin, "Pazar günü çok önemli bir seçim var. Bu seçimde bizim partimizin adayi Recep Tayyip Erdogan var. Sizler o gün sandiga gideceksiniz ve tam 12'den vuracaksiniz. Basbakanlik unvani cumhurbaskani unvaniyla yer degistiriyor. Daha üst bir göreve çikiyor. Bu millete, vatana cumhurbaskani olarak hizmetine devam edecek. Inaniyorum ki halkin seçtigi Cumhurbaskani farkli olacak. Artik Türkiye'nin sorunlarinin çözümü için sadece Basbakanliga bakmayacaksiniz, sadece hükümetten hizmet beklemeyeceksiniz ayni zamanda en az yüzde 51 oyla seçtiginiz cumhurbaskanindan da Çankaya köskünden de hizmet bekleyeceksiniz. Çünkü halkin seçtigi cumhurbaskanina böyle bir sorumluluk yüklüyor. Tüm kamuoyu arastirmalarin ilk turda Erdogan'in ipi gögüsleyecegini gösteriyor. Adayimiza sahip çikacagiz. 12 yildir devam eden siyasi ve ekonomik istikrar ayni sekilde devam edecek. 2023 yilina Türkiye'yi dünyanin en gelismis 10 ülkesi arasina sokma hedefini hep birlikte yakalayacagiz" dedi.

"IHSANOGLU BU ÜLKENIN SORUNLARINA UZAK"

Baskan Sahin,”CHP ile MHP'nin ve diger partilerin destek verdigi Ekmeleddin Ihsanoglu'nun Hucurat Suresi'ndeki ayetle Basbakan Erdogan'a ahlak dersi vermeye çalistigini belirten Sahin, sözlerine dikkat etmesini istedi. Sahin, "Hucurat Suresi'ndeki o ayeti bilirim. 'Birbirinize kötü lakaplarla hitap etmeyin.' Sayin Ihsanoglu, siz monser sifatini ilk duydugunuzda tesekkür ettiniz Sayin Basbakan'a, 'monser, kötü bir sey degildir, beyefendi, bay demektir' dediniz. Simdi bunu niye kötü sifat olarak ifade ediyorsunuz? Basbakan'a güya ahlak dersi vermeye çalisiyor, Kuran'dan ayetlerle. Rahmetli Bülent Ecevit'in lakabi 'Karaoglan'di. Simdi Ecevit'e 'Karaoglan' demek günah Ihsanoglu'na göre. Rahmetli Murat Gögebakan, bir beste yapmisti Basbakanimizla ilgili 'Uzun adam' diye. Sayin Basbakanimiza 'uzun adam' demek Ihsanoglu'na göre aykiridir. Ihsanoglu bu ülkenin sorunlarina uzak. Cumhurbaskani makaminda bundan sonra oturacak kisi Türkiye'nin sorunlarini takip edecek, haftalik basbakanla görüsmelerinde bu konuyu basbakanin önüne koyacak. Erdogan'in disindakilerin bu konularla ilgili hiçbir bilgisi yoktur" dedi.

“50'CMLIK CEVRIYE ILE SAKALASTI”

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Sahin  yürüyerek Belediye makamina dogru gider iken kendisini takip eden 50'cmlik Cevriye Bozakli ile karsilasti. Sahin, Bozakli ile bir süre ilgilendi ve kendisiyle sakalasti.

”GÖKÇEBEY’IN SORUNLARINI ÇÖZECEGIZ”

*

Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Sahin, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret etti.

Belediye Baskani Vedat Öztürk, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sahin’e Gökçebey’in sorunlarini içeren brifing dosyasini sundu.

Baskan Sahin, “Bende komsu ilinizdenim. Zonguldak ve Gökçebey sorunlarini bilen birisiyim. Yapilan 30 Mart yerel seçimlerde Belediye Baskanligini kazanan Vedat kardesim kisa sürede güzel hizmetlere imzasini atmistir. Bizlerde Gökçebey’in sorunlarin çözümünde ve daha kaliteli hizmetler yapilmasi adina elimizden geleni yapacagiz” dedi.