Baskan Öztürk, Orçun ile Canan’in Mutluluklarina Ortak Oldu

Orçun ile Canan 02.08.2014 Cumartesi aksami Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün salonunda saat 20.00’de yapilan muhtesem dügün töreniyle hayatlarini birlestirdiler.

Gökçebey’in sevilen ailelerinden Sendogan –Kadriye Karademir’in oglu Orçun ile Çaycuma ilçesinin sevilen ailelerinden Ismet- Mevlüdiye Dirlik’in Kizi Canan’in muhtesem dügün törenine; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, CHP Kilimli Ilçe Baskani Filiz Karademir, Karademir Mobilya A.S Yönetim Kurulu Üyesi Koray Karademir, Isadami Zeki Tülübas, Isadami Kadir Arabaci, Alp Kuyumcu Baki Özdemir, Murat Karademir, Mustafa Aydemir, Yilmaz Aydemir, Ali Öztürk, Gurbetçilerimizden Mustafa Öztürk, Cengiz Karademir, Erol Çakir, Muammer Çakir, Celal kazli, Yüksel Etçibasi, Belediye personelinin yani sira çok sayida davetli katildi.

Sendogan –Kadriye Karademi ile Ismet- Mevlüdiye Aileleri dügüne gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendiler.

BASKAN ÖZTÜRK GENÇ ÇIFTLERIN NIKÂHINI KIYDI

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk; Belediye personeli Sendogan Karademir’in oglu Orçun ile Ismet Dirlik’in kizi Canan’in muhtesem dügünlerinde nikâh kiydi.

*

*

*

*

*

Orçun ile Canan’in nikahini kiydiktan sonra konusma yapan Baskan Öztürk,” Sevgili Gökçebey’liler ve davetli misafirler öncelikle sizleri Karademir, Dirlik Aileleri ve sahsim adina hepinize hos geldiniz diyorum. Suan sizler Orçun ile Canan genç çiftlerin mutlulugunu paylasiyorsunuz. Ben ise iki mutlulugu bir anda yasiyorum. Yapilan 30 Martta siz degerli Gökçebeylilerin güveni ile Belediye Baskani seçildim. Görev sürecimde Belediyemizde özverili çalisan personelimizle sizlerin güvenize laik olma adina hizmetin en iyisini yapmaya çalisiyoruz ve devam edecegiz. Cumartesi ve Pazar günleri dahi görevinde izin kullanmayarak çalisan Senol Karademir kardesimizin oglunun dügün törenindeyim. Buradan Senol Karademir kardesime çok tesekkür ediyorum.” Diledi. Baskan Öztürk, Orçun ve Canan genç çifte hediyesi vererek tebrik etti ve ömür boyu mutluluklar dilerek, evlenme cüzdanini Canan hanima verdi.

Dügün pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi. Dügüne katilan davetliler genç çiftelere dügün hediyelerini verdiler.

Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün salonunun isletme sahibi Kemal Köseoglu’nun birbirinden güzel çaldigi dans müzikleri, oyun havalariyla Orçun ile Canan’in dügününe gelen davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bizde, Orçun ve Canan’a ömür boyu mutluluklar dileriz.