GÖKÇEBEY’IN STK TEMSILCILERI IFTAR YEMEGI VERDI.

Gökçebey’in STK Temsilcileri, Ilçede kamu kurum ve kuruluslarinin birim müdürleri ile merkez ve köy muhtarlarina iftar yemegi verdi.

(Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin, Ziraat Odasi Baskani Nemci Pazar,Tüm Isçi Emekli Dul ve Yetimler Dernegi Sube Baskani Cevat Bas, Zonguldak Kanatli Hayvan Eti Üreticileri Birligi Baskani Osman Bayrakli, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Baskani Ismail Bayoglu ve Gökçebey Kalkindirma Dernegi Baskani Tuncer Delioglu) STK Ilçe Temsilcileri 15.07.2014 Sali Aksami Köfteci Selami Resteurantta verdigi iftar yemegine; Gökçebey Kaymakami Bülent Hamitoglu, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Ilçe Özel Idare müdürü Izzet Turpçu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebey Vergiye Uyum Sorumlusu Gelir Uzmani Kadir Çelik, Gökçebey Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Gökçebey’in bir önceki Ilçe Emniyet Amir Vekili Selami Turgut, Is Bankasi Gökçebey Subesi Müdürü Pirali Gürhan, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ismet Akdemir, merkez ve köy muhtarlari katildi.

Ilçe STK Temsilcileri iftara gelen davetli konuklarla yakindan ilgilendiler.

Ilçe STK Temsilcilerin verdigi iftara, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar telgraf gönderdi. Milletvekili Ulupinar’in gönderdigi telgrafi Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin okudu.

Ulupinar telgraf mesajinda; ” Nazik davetiniz için çok tesekkür ediyorum. Genel Kurul çalismalari devam ettigi için iftar programiniza katilamiyorum. Iftar programina katilan bütün davetlilerin ramazan ayini hayirlara vesile olmasini diliyor sevgi ve saygilarimi sunuyorum”

Zonguldak Kanatli Hayvan Eti Üreticileri Birligi Baskani Osman Bayrakli’nin okudugu dua ardindan oruç açildi.

“Ekonomik ve kültürel kalkinmasinda STK'larin önemli bir rol üstlendigine” isaret eden Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ali Çetin, “Sehirlerin kalkinmasi ancak etkin STK'larin varligi ve etkinligiyle mümkün. Sehrimizde çok sayida STK var. Bu STK'lar ve temsilcileri arasindaki diyalog ve isbirligini gelistirmek adina geleneksel hale getirdigimiz iftar yemegine katilimin yüksek olmasi bizleri gelecek adina mutlu ediyor. Iftarimiza geldiginiz için tesekkür eder, hayirli Ramazanlar diliyorum" dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*