CHP GÖKÇEBEY YENI ILÇE BASKANI ECZ. CEM OKTAY

Gökçebey ilçe baskani ve yönetim kurulunun 6 üyesinin daha önce istifasi nedeniyle bosalan Gökçebey Ilçe yönetimine Ecz.Cem Oktay baskanliginda 5 kisilik kayyum atandi. .

CHP Gökçebey Ilçe örgütüne ziyarete gelen CHP Zonguldak Milletvekili A.Ihsan Köktürk, Il Baskani Halil Furat,Il Baskan yardimcisi Muzaffer Soyer,Il Saymani Ahmet Kaptan ile Il yönetim kurulu üyesi Seyfi Simsek’i Gökçebey’de Eski Belediye Baskani Zeki Kiliçaslan ve Bakacakkadi belde baskani Nevzat Kaya ile ilçe yöneticilerin yani sira partililer karsiladilar. Yapilan istisareler sonucunda CHP Gökçebey Ilçe Yönetimine 5 kisilik kayyum atandi.

Kayyum Baskani olarak Ecz. Cem Oktay atanirken, ilçe yönetimi içinde; Bahattin Alacali, Seyfi Saygi, Selim Kaya, Musa Atalay belirlendi.

NOT: CHP Gökçebey yeni Ilçe Baskani Ecz. Cem Oktay’in Kayyum baskani olarak atanmasi Gökçebey’de CHP’lilere rahat bir nefes aldirdi. Önümüzdeki günlerde yapilacak olan CHP Gökçebey ilçe kongresi için simdiden parti içinde siyasi kulisler ve gruplasmalar olusmaya basladi. CHP Gökçebey Ilçe Baskanligi için Av.Cengiz Kuyumcu ile Ecz. Cem Oktay’in ismi en çok konusulan isimlerin basinda geliyor. Bu arada üçüncü X sahsin siyasi dik durusu olmadigindan CHP’liler tarafindan dikkate alinmadigi görülüyor. ( L.A )