ENERJI BAKAN YARDIMCISI MERCAN, BASKAN ÖZTÜRK’Ü ZIYARET ETTI

Çesitli ziyaretler ve toplantilarda bulunmak üzere Zonguldak’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardimcisi Doç. Dr. Murat Mercan, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardimcisi Doç. Dr. Murat Mercan’i Gökçebey’de Kaymakam Bülent Hamitoglu, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu ve Ak Parti Ilçe teskilati karsiladi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardimcisi Doç. Dr. Murat Mercan,” Emegin Baskenti Zonguldak’in güzel ilçelerinden biride Gökçebey’dir. Gökçebey’e ilk defa geliyorum. Yapilan Yerel seçimlerde belediye baskani seçilen Vedat Öztürk’ü tebrik ediyor ve yeni görevinde basarilar diliyorum. Gökçebey’e Baskanimiz Vedat Öztürk’ün hizmetlerine destek verecegiz” dedi.

Nazik ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Övünç dolu sözleri için Bakan Yardimcisi Mercan’a tesekkür etti. Atatürk Caddesi ve ismet pasa caddesinin elektrik hatlarinin tamaminin yer altina alinmasi ile Atatürk Caddesi üzerindeki orta refüjlerin kaldirilip aydinlatma direklerinin kaldirima alinmasinin sözünü aldik. Ayrica Gökçebey giris ve çikislarinin aydinlatilmasi perakende yani fatura tahsilâtinin eskisi gibi Gökçebey'de tahsil edilmesi için görüsüleceginin sözlerini verdi.”