KARADEMIR VE ÖZDEMIR’DEN BASKAN ÖZTÜRK’E ZIYARET

CHP Eski Ilçe Baskani Ali Riza Karademir ile Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’e hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’e hayirli olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Eski Ilçe Baskani Ali Riza Karademir ile Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’e hayirli olsun dediler.

CHP Eski Ilçe Baskani Ali Riza Karademir,” Sayin Baskanim öncelikle hayirli olsun. Benim Babam belediye baskanligi döneminde ilçemize kalici hizmetler yapmistir. Sizlerinde Ilçemize kalici hizmetler yapacaginiza inaniyorum. Bu konuda bizlerinde yapmasi gereken bir sey varsa maddi ve manevi destegimi vermeye hazirim. Ben sahsa oy vermedim. Partime oy verdim. Benim solcu oldugumu herkes bilir. Belediyenin karsisinda bir kat evim var. Ister büro olarak istersen ev olarak ta kullanabilirsin. Baskanlik görevin tekrar hayirli olsun.”dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’e,” Öncelikle, CHP Eski Ilçe Baskani Ali Riza Karademir ile Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir’in nezaket ziyaretlerinizden dolayi tesekkür ediyorum. Gökçebey Belediyesi çok kötü yönetilmis. Önümüzde yapacagimiz çok isler var. Ben bir aylik belediye baskaniyim. Bir ayda neler yaptigima gelince; Dogalgaz çalismalarina basladik, Toki projesinde çok önemli yol katlettik. Taskin Koruma projesi yapilmis olup çalismalar basliyor, DSI’nin çalismalari devam ediyor, Kanalizasyon projesi ihale asamasina geldi. Ilçemizin çevre temizligindeki degisiklikleri görüyorsunuz. Ben seçim sürecinde halkima ne hizmet sözü verdim ise sirasiyla yapmaya çalisacagim. Bir iki yil sonra hizmet bazinda Gökçebey’de degisiklikleri herkes görecek.” Dedi.