Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ PARTİ GÖKÇEBEY’DE 5. YILINI KUTLADI

İYİ Parti 5. Yılını Gökçebey Cumhuriyet meydanındaki  Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni programı gerçekleştirildi.  

Meral Akşener’in genel başkanlığından 2017 yılından kurulan İyi Parti, 5. yıl yaşını kutluyor. İyi Parti Gökçebey ilçe  Teşkilatı ise 5. yıldönümünü sebebiyle Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk bırakma programı gerçekleştirdi.

İyi Parti’nin 5. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen çelenk bırakma programına, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve  çok sayıda parti üyesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilçe Başkanı İsmail DEMİRBAŞ’ ın çelenk sunumu yaptı.

Günün anlam içeren konuşmayı İlçe Başkanı İsmail Demirbaş yaptı.

Başkan Demirbaş konuşmasına;’Türkiye’nin cesur insanları ve kıymetli yol arkadaşlarım.’diyerek başladı ve sözlerine şöyle devam etti.

“Buraya gelerek bizleri şereflendiren, siz değerli dava arkadaşlarım; Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz!

 “İYİ Parti bundan 5 yıl önce 25 Ekim 2017'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine uygun olarak 21. Yüzyıla ekonomisi sağlam, birlik ve beraberlik ruhundan uzaklaşmamış, kuvvetler ayrılığına dayanan parlamenter demokrasiyi tekrar tesis etmek, Türk milletini hak ettiği özgür ve adil politikaları yaşama geçirmek amacıyla kurulmuştur.

 

Geçtiğimiz 5 yılda ülkemizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlarken , Milletimizin umut olarak görüp bizi çağırdığı bu günlere ciddi mücadeleler vererek geldik.

 

 Önümüzdeki yıllarda da kuruluş amaçlarımızı gerçekleştirmek, Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş, adil ve huzurlu bir seviyeye taşımak için inanç ve kararlılıkla bütün İYİ Parti kadroları olarak Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in liderliğinde mücadele verecektir.

 

Her geçen gün büyüyüp güçlenen partimiz dün olduğu gibi bugün de türlü engellemeleri ve güçlüğü aşıp cesaret ve kararlılıkla bu ülkenin aydınlığa çıkmasına öncülük edecektir.

 

Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” İYİ partimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum .

 

İYİ Partimizin 5 inci kuruluş yılını  kutluyor saygılarımı sunuyorum .” dedi.                   

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.10.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (942)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 243 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,049 | Ip Adresiniz: 18.188.40.207 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.