Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, Başkan Kantarcı’yı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Enerji ve Altyapıdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’la birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı  makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Enerji ve Altyapıdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 22. Türkiye Uluslararası Kömür Kongresi’ne katılmak için geldiği Zonguldak’ta  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında  ziyaret etti.

 Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, yanında Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Senem Ağzıküçük ve bazı il, ilçe yöneticileriyle gelen Ahmet Akın’ı makamında ağırladı.

Konuklarına  belediye hizmetleri hakkında bilgilendiren Başkan Kantarcı, Atatürk Spor Merkezi’ni de gezdirdi. Başta yüzme havuzu olmak üzere tesisin tüm ünitelerini gezen CHP heyeti son derece güzel buldukları tesis için emeği geçenlere teşekkür etti ve Başkan Kantarcı’ya başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (883)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 220 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,656 | Ip Adresiniz: 3.143.4.181 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.