Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ertan Civak O İddialara Yanıt Verdi : “Odayı Borçla Teslim Etmedim”

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ertan Civak; hakkında yapılan iddialara yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi.

Devrek TSO Başkan Adayı Ertan Civak, kendisinin oda başkanı olduğu dönemle ilgili diğer başkan adayı Haldun Hacıkuloğlu’nun hakkında söylediği ” Çaycuma’ya okulu kaptırdı”, “Kasayı 200 Bin TL borçla devretti” sözlerine cevap verdi.

Civak hakkındaki iddialara yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Benden önceki dönemde TOBB’un okul yeri ile ilgili çalışmasında Çaycuma ilçesinin daha ön planda olduğu tarafımıza belirtildi. Ereğli TSO, Zonguldak TSO, Alaplı TSO ve Çaycuma TSO başkanları bir araya gelerek bu okulun Çaycuma’ya yapılmasının daha uygun olacağı söylendi. Oda başkanları bu konuda muafakatnameler vererek tarafımıza bildirildi. Sadece biz okulun Çaycuma’ya yapılmasına karşı çıktık. En son kararı TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete bizzat odamızı ziyaret ederek bu okulun Çaycuma’ya verilmesi konusunda ricada bulundu. Bizim böyle bir ricayı geri çevirme şansımız ve lüksümüz olmadığından dolayı, diğer odaların da onay vermesinden ötürü kabul etmek zorunda kaldık. Benim okulu Çaycuma’ya kaptırmakla ilgili bir tasarrufum olmamıştır. Kaldı ki; bu kararı tek başıma değil, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte aldık.”

Civak; ” 400 Bin TL değil,150 Bin TL devrettim”

Başkan Adayı Civak hakkında söylenen borç iddialarına yönelik ise şunları ifade etti: “Bir köşe yazarının benim bilgim dışında rakamları abartarak; kasayı devrederken kasada 400 Bin TL ile devrettiğim sorusuna istinaden cevap verme zorunluluğu duydum. Kamuoyunu aydınlatmak gereği doğduğundan; benim kendisine söylediğim sadece kasada 150 Bin TL olduğu ve bu para ile devrettiğimdir. Bunun aksine bir iddiam olmadı. Odanın benim dönemimde bana intikal ettiği kadarıyla borcu yoktu.”

Devrek TSO Başkan Adayı Ertan Civak son olarak yaptığı açıklamada; ” Seçim boyunca ben ve ekibim üyelerimize ulaşarak; kırmadan, dökmeden, tehdit etmeden, kimsenin ekmeği ile oynamadan üyelerimizden destek istedik. Hiçbir polemiğe girmeden; huzurlu bir seçim atmosferi geçirmeye çalıştık. 1 Ekim’de yapılacak olan oda seçimlerinde diğer adaylara başarılar diliyorum. Kazanan her zaman Devrek TSO üyeleri ile Devrek ve Gökçebey bölgemiz olsun.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (827)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,309 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,587 | Ip Adresiniz: 54.160.243.44 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.