Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Kodaman’dan,Miraç Kandili mesajı

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, Miraç Kandilini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kodaman mesajında;” Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya, aydınlık yarınlara el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte yürümeye vesile olması, en büyük arzumuz ve niyazımızdır. Ümit ediyoruz ki; bu mübarek gece, insanımızın gönlünde bu yönde bir coşku oluşturacaktır. Bu vesile ile Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını, yükseliş ve yücelişimizin nefislerimizden başlayarak dalga dalga toplumun her kesimini kuşatmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandil’inin Âlemi İslam’ın birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyor, Gökçebey’li  hemşerilerime en kalbi duygularımla selam ve muhabbetlerimi iletiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 27.02.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (924)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,725 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,003 | Ip Adresiniz: 44.192.129.85 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.