Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AYDA CİNOKUR’UN HUKUK BÜROSU AÇILDI

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, belediyemiz Spor İşleri Müdürü Muammer Cinokur ve Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerimizden Gülber Cinokur’ un kızı Ayda Cinokur’ un Hukuk bürosu’nun açılış  kurdelesini Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç kesti.

Açılışa; Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, Belediye personeli, ilçe esnafları, Öğretmenler ve çok sayıda avukatlar katıldı.

Av. Ayda Cinokur,”Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışacağım. İşlerimi şeffaflık ve güven ortamında yürüteceğim. Güvenilirlikten asla taviz vermeyeceğim. ‘Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu’ bilinci ile hareket edeceğim. Ve bu mutlu günümü gelerek paylaşan İlçemizin değerli Kaymakamı Sayın Ömer Övünç Koşansu’ya,  Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e, Zonguldak Baro Başkanımız Sayın Türker Kapkaç’a,  Meslektaşlarıma, ilçe esnafımıza ve değerli öğretmenlerimize, çok teşekkür ediyorum."dedi.

Biz de, Av. Ayda Cinokur'un açtığınız bu hukuk bürosunda, hak ve adalet arayışınızda yolunuz açık olsun. Hayırlı ve uğurlu olsun

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.10.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (972)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 504 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,566 | Ip Adresiniz: 3.143.0.157 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.