Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MHP’YE İLÇE BAŞKANLIĞINA KARADEMİR GELİYOR.

MHP Gökçebey İlçe Başkanı Ahmet Gökhan BAYOĞLU, 27.09.2020 tarihinde gerçekleştirecek olan Gökçebey 13. Olağan Kongresinde eski İlçe başkanı Sezgin KARADEMİR’e devredeceğim diyerek sözlerine şöyle devam etti.

MHP Gökçebey İlçe Başkanı Ahmet Gökhan BAYOĞLU;” Yaklaşık 3 Aydan beri yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanlığı görevimi MHP Zonguldak İl Başkanımız Sayın Varol DEMİRKÖSE’nin talimatlarıyla  27.09.2020 tarihinde gerçekleştirecek olan Gökçebey 13. Olağan Kongresinde Tek Aday Sezgin KARADEMİR’e devredeceğim.

Şu çok iyi bilinmelidir ki bizler için kongreler “Toy” dur. Toylarda “Bayrak Yarışları” vardır, Seçilecek olan ilçe başkanımıza Ülkü Ocaklarından aldığımız LİDER-TEŞKİLAT-DOKTRİN düsturu ile her şekilde tabi olacağımızı, 51. Yıllık şan ve Şeref’le bugünlere gelen Türk Milletinin teminatı olan Partimiz için Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin izinden yürüyerek makam ve mevki gözetmeden bayrağı en üstlere taşımak için durmadan çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurur, Yeni İlçe Başkan adayımız Sezgin KARADEMİR’e şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletirim.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.09.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1039)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,097 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,375 | Ip Adresiniz: 54.160.133.33 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.