Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKMEN’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey’in sevilen ve sayılan esnaflarından Güven Market İşletme sahibi Talat Gökmen, Kurban Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Gökmen mesajında;” Bayram dayanışmadır, dostluktur, aydınlık yarınlara değerlerimizi taşımanın en önemli göstergesidir. Bayramlardır bu duyguların tekrar tekrar hatırlanmasına vesile.

Açlıktan, yoksulluktan, savaştan, şiddetten ve kötülüklerden arınmış, sevginin, hoşgörünün ve barışın egemen olduğu, insan yaşamının tüm değerlerden üstün tutulduğu bir dünyada yaşayabilmek, insanlığın ortak özlemidir. Her gün çok sayıda insanın yaşamını yitirmesine yol açan koronavirüs başta olmak üzere dünya üzerinde yaşanan çatışmalar, küresel ısınma ile büyük yıkımları birlikte getireceği bilinen çevre sorunları, açlığın, yoksulluğun, terörizmin boyutları genişledikçe dünyanın geleceği konusundaki kaygıları artırmaktadır.

Bu gerçekler ışığında Kurban Bayramının, umudu büyütmek, mutluluğu paylaşmak, güzel ve iyi duygularımızı pekiştirmek adına insanlarımıza önce sağlık getirmesini ve zor günlerin geride kalmasını temenni ediyor, tüm Gökçebey’li hemşehrilerime hayırlı bayramlar diliyorum.”

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 31.07.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1119)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 362 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,424 | Ip Adresiniz: 18.116.62.45 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.