Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Damla ile Murat’a Muhteşem düğün

Gökçebey İlçe Milli Eğitim Camiasının başarılı Öğretmenlerinden Damla ile İlçemizin sevilen ve sayılan esnaflarından Murat, Belediye Aile Çay Bahçesi Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Akman- Muharrem Kocaoğlu kızı Damla ile Hatice – Selim Kılınçarslan oğlu Murat’ın muhteşem düğününe; Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin,  CHP Zonguldak İl Genel meclis Üyesi Hasan Tülübaş, Av.Ümit Aydemir, Müteaahit Ertan Aydemir,  Ertuğrul Kılınç,  Oğuzhan Market İşletme sahiplerinden Hülya Danacı,  Sevgi Can, Zabıta komiseri Cengiz Bozoğlu, Belediye İtfiaye Amiri İsmail Kazlı’nın yanı sıra çok sayıda öğrenmenler,ilçe esnafları ve vatandaşlar katıldı.

Damla ile Murat’ın nikahını Belediye Başkanı Vedat Öztürk kıyarak, genç çiflere hediyesini takarak ömür boyu mutluluklar diledi.

Akman- Muharrem Kocaoğlu ile Hatice – Selim Kılınçarslan aileleri düğüne gelen davetli misafirlerle yakınen ilgilendiler.

Takı merasi, düğün pastası kesilerek, davetli misafirlere ikram edildi.

Kemal Köseoğlu’nun birbirinden güzel söylediği dans ve oyun havaları, düğüne gelen davetliler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Bizde,  Damla ile Murat’a ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.07.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1322)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,794 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,072 | Ip Adresiniz: 34.206.64.143 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.