Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Atak’tan 23 Nisan Mesajı

Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi ATAK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıldönümü kutlamaları münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Sayın ATAK açıklamsında:”Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğindeki İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.

Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Sevgili Çocuklar;

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; Kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir.

Kısa sürede tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüsü salgınına karşı ülkemiz genelinde mücadele, tüm alanlarda başarıyla sürdürülmektedir. Bu zor günleri, Devletimiz, Hükümetimiz ve Milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Bizlere düşen ise, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  bundan tam 100 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden yüce Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, bütün hemşehrilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.04.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (987)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,823 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,059 | Ip Adresiniz: 18.225.149.32 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.