Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Sayın Öztürk’ün Berat Kandili Kutlama Mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk, Berat Kandili kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sayın Öztürk mesajında;”  ‘’ Berat Kandili, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındığımız, bir gecedir. Dolayısıyla bizlerin bu geceyi değerlendirip bol bol dua ederek geçirmemiz gerekiyor.

Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde bulunduğumuz ve dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan virüs nedeniyle zor durumda olan kardeşlerimize de bol bol dua edelim. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınında vefat haberleri duyuyor, bunda dolayı çok büyük üzüntü yaşıyoruz. Yüce Rabbimizden bu salgının en az hasar ile başta Türkiye’miz olmak üzere tüm dünyanın atlatmasını temenni ediyoruz. Bu salgını el ele vererek hep birlikte aşacağız. Dualarımızdan fedakârca çalışan sağlık personelimizi, güvenlik güçlerimizi ve kamu kurum ve kuruluşlarında virüsle mücadele eden çalışanlarımızı da eksik etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili’nin başta Gökçebey' li hemşehrilerimin , tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım ‘’ dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.04.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (952)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 545 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,835 | Ip Adresiniz: 44.220.41.140 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.