Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Oğuzhan Market 10.Yaşında

Gökçebey’in büyüyen değeri Oğuzhan Market onuncu yaş günü kutluyor. Kurulduğu günden itibaren Gökçebey halkının ihtiyaçlarına cevap verebilmek için gelişimine devam eden Oğuzhan market on yaşına girdi.

Bundan 10 yıl önce faaliyetine başlayan ve başladığı günden bugüne halka verdiği hizmet anlayışını artıran Oğuzhan market  önce müşteri memnuniyeti diyerek Gökçebey  halkını takdirini kazanmayı başardı.

Oğuzhan Market İşletme sahibi Hülya- Murat Danacı ve çalışma ekibiyle Gökçebey  halkının kısa zamanda  sevgisini kazanıp hizmet kalitesini arttırarak güvenenin kaynağı olmaya devam ediyor.

Yeni yaşında yeni umutlar sunan ve doğum gününü müşterileri ile kutlama hedefini şiar edinen Oğuzhan market Gökçebey halkını üstün hizmet anlayışı ile karşılamaya devam ediyor.

Oğuzhan Market İşletme sahibi Hülya- Murat Danacı ,” Ticarette 20. Yılımızı, Markette 10. Yılımız. Bu yıllarda asla hizmet anlayışımız ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde bugünlere geldik.  Oğuzhan Marketten değerli halkımıza çok teşekkür ediyoruz, bizi bugünlere getiren müşterilerimize layık olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Bizde, Oğuzhan Market'in onuncu yılını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.03.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (983)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,646 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,766 | Ip Adresiniz: 18.221.187.121 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.