Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ: SEN-BEN YOK, BİZ VARIZ

Bugünkü röportaj konuğumuz Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı   Hayrettin  Karadağ.  Siyasi kavgası kişilerle değil, halka hizmet etme yönündedir.

Garsonluk, inşaat işçiliği, TTK’ dan emekli  ve İktidar Partisi (Ak Parti) ilçe Başkanı Karadağ Gökçebey üzerine röportaj yaptık.  

 

Aydemir:  Hayrettin Karadağ kimdir? Kısaca tanıyabilir miyiz?

 

Karadağ:  1973’de Gökçebey’de doğdum.  İlk ve ortaokulu Gökçebey’de okudum.  Çaycuma Endüstri Meslek Lisesi ( Torna Tesviye Bölümü ) mezun oldum.  İnşaat ustalığı yapan Kamil- Nazlı’nın oğluyum. 4 kardeşiz. İnşaat işçiliği, garsonluk ve 2000 yılında TTK’ya işe başladım.  15 yıl çalıştıktan sonra TTK’dan emekli oldum.  5 yıldır Kırtasiye dükkânı  işletmeliğim devam ediyor. 2003 yılından beri Ak Parti’de aktif siyaset yapıyorum. Şuan ilçe başkanlık görevi yapmaktayım. Evliyim ve 2 çocuğum var.   

 

Aydemir:  Ak Parti’de Yıllardır siyaset içeririndesiniz, sizce siyaset nedir ve siyaset hayatınızın neresindedir?

 

Karadağ:  Ben ilk siyasi hayatıma 2003 yılında Ak Parti’de başladım.  İlk siyasi nefesimi bu partide aldım. Mensubu olduğum için gurur duyduğum bir partidir. Bizim partide siyaset yapmak zor,  zor derken de yanlış anlaşılmasın.  Disiplinli ve özverili bir çalışmayı gerektirir. Siyaset benim hayatımın hizmet tarafındadır.  2003 yılında Ak Partili oldum. 17 yıl partimin her kademesinde özveri görev yaptım. Şuan da İlçe Başkanlığı görevindeyim.

 

Aydemir:  Gökçebey’in temel sorunları nelerdir? Ve çözümü konusunda projeleriniz var mı?

 

Karadağ:  Gökçebey’in temel sorunların başında sen- ben ve akıbetinde dedikodu.  Maalesef üzülerek belirtiyorum. Sen- ben mantığı yerine biz olamadık. İlçede o kadar bilmişlik taslayan kişiler var. Ben dedim, oldu, ben ne dersem o olur düşüncesiyle bir yere varamayız.  Bu zihniyet içinde olanlar başarılı olamazlar ve kaybetmeye de mahkûmdur.  Önce biz olmayı öğreneceğiz.  Söz konusu Gökçebey için ise birleşmeliyiz. Ve ondan sonra Gökçebey’in temel sorunları nelerdir ve bu sorunlara karşı neler yapabiliriz düşüncesi içinde olmamız gerekir.  Siyasi polemiklerden uzak durmamız gerekir.

Ak Parti iktidarında ve ilçe başkanlığımda Gökçebey’e çok güzel hizmetler yapıldı. Emeği olanlara sizlerin huzurunda teşekkür ederim.  

 

Yine, ilçemizde işsizlik ve göç var. Bu konuda İlçemize Kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmaları 1998 yılında başlamıştı. Bugün gelinen noktada Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri, Devrek TSO Başkanı, Zonguldak Valimizin girişimleri sonucunda ve İl Genel Meclis Üyelerinde kabulü ile OSB konusunda önemli ilerleme var. Elbirliğiyle bu projemizi yakinen takip ediyoruz.

 

Yine, ilçemize yeni yapılması düşünülen Ortaokul hizmet binasının ihalesi 20 Şubatta yapılacak. Ortaokul binası yapımı gecikmesinden dolayı velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ikili eğitim nedeniyle sabahları eziyet çekiyordu.  Eski hastane binasını yeni ortaokul binası yapılanacağa kadar eğitime ve öğretime açtık.  İkinci dönem Ortaokul öğrencilerimiz eğitimlerine eski hastane hizmet binasında devam edeceklerdir. Şimdiden Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize ikinci yarı eğitiminde başarılar diliyorum.

 

Yine; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Gökçebey İlçemize bağlı Hacımusa köyümüze 100 dönüm üzerine Gençlik ve Doğa kampı ( Gökçebey Batı Karadeniz Gençlik ve Doğa Kampı) tesisleri yapılacaktır.

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere değerlendirebilmesi amacıyla Gökçebey İlçemize 15 km uzaklıkta Hacımusa köyümüze bağlı Paradibek mevkiinde bulunan kamp alanında konaklama ağaç bungalov evlerde yapılacaktır. Kamp alanında yemekhane, mutfak, sentetik futbol sahası, badminton, voleybol ve basketbol oyun alanları bulunmaktadır.

Kamp kapasitesi 240 kişidir. Yılda kamp merkezimizi ve ilçemizi diğer illerden 3-4 bin gencimiz ziyaret edecektir. Kampta treking, drama, paintball, futbol, mini golf, voleybol, basketbol, satranç gibi çeşitli sportif faaliyetleriyle birlikte ilçe ve şehir gezileri gerçekleştirilecektir. Batı Karadeniz’in  en büyük doğa kampını inşallah hayata geçireceğiz. Bu konuda tüm çalışmalarımız bitti.

 

Baştan İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan Erdi Atak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’a, İl Başkanımız Zeki Tosun’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e ve Ankara’da bizi yalnız bırakmayan Onur Şahbaz başkanımıza teşekkür ederiz.

Yine, Gökçebey’e ilçe şehir stadyumu, kapalı spor salonu projemiz kabul gördü. Bu konuda da İlçe Kaymakamız Sayın Oğuzhan Erdi Atak’a,  İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun’a  ve Ankara’da bizleri her zaman destekleyen saygı değer Milletvekillerim, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’a teşekkür ediyorum.

 

Aydemir:  Gökçebey düzenine baktığımızda herkesin kendine göre bir çabası olduğunu görüyoruz, Gökçebey için en büyük hayaliniz nedir, Gökçebey’e ne gerçekleştirmek istersiniz?

 

Karadağ: Hepimiz Gökçebey’de yaşıyoruz.  Gökçebey için neler yapabiliriz düşüncesinde hareket etmek zorundayız.  Son yılların en iyi ilçe Kaymakamı  Sayın Oğuzhan Erdi Atak, Daire Amirleri, sivil Toplum örgütlerin temsilcileri, değerli merkez ve köy muhtarlarımız ile birlikte uyum içinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçenin konularına vakıf olmayan veya iş olsun diye sağda solda dedikodu üretenlere de bir çift söz edemeden geçemeyeceğim. Allah aşkına sizlerin hiç mi işiniz gücünüz mü  yok.  Vır vır akşama kadar boş konuşmalarınızdan çenenizde mi yorulmuyor.  Son yıllarda Gökçebey’e çok güzel hizmetler yapılıyor ve daha da yapılacak.  İlçeye hizmet edenlere bir kez daha teşekkür eder,  herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.02.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1281)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 229 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,291 | Ip Adresiniz: 18.222.163.31 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.