Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Zonguldak’ta bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Bağımlılığın yaygınlaşmasını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele...

Bağımlılığın yaygınlaşmasını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş  başkanlığında yapıldı.

Vali  Erdoğan Bektaş Başkanlığında, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı, BEÜ Rektörü, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Bot Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım İl Müdürü, İl Kültür Ve Turizm Müdürü, Gençlik Ve Spor İl Müdürü, İl Müftüsü, Yeşilay Temsilcisi ve diğer paydaşların katılımıyla yapılan toplantıda; Gerçekleşen toplantıda uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılan çalışmalarında gelinen son nokta ele alındı. 2020 yılında yapılacak çalışmalar, alınacak önlemler ile yürütülecek iş ve işlemler görüşüldü.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.01.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1046)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 860 | Toplam Ziyaretçi: 11,939,096 | Ip Adresiniz: 18.116.63.236 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.