Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Atak’ın yeni yıl mesajı

Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi ATAK, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam ATAK mesajında; “2019 yılını geride bıraktığımız bu günde 2020 yılını karşılamanın tatlı heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılda değerli Gökçebey’ li hemşerilerimizin daha huzurlu, daha güzel ve daha mutlu bir ilçede yaşayabilmesi için sizlerin de desteğiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda, eğitim alanında ihtiyaç duyduğu gelişime kavuşabilmesi için yeni bir şevk ve enerjiyle, daha büyük projelerin hayata geçirileceği bir yıl olmasını ümit ediyorum.

Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin hızlı, verimli ve kaliteli bir biçimde sunulabilmesi için Kaymakamlığımız ve tüm kuruluşlarımızca sürdürülen gayret ve çalışmalar, 2020 yılında da birlik, beraberlik, dayanışma ve ahenk içinde sürdürülecektir.

Yeni yıla girerken, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının hâkim olduğu bir dünya özlemiyle, yeni yılın İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diler, vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımın aileleri ile birlikte sağlıklı ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.01.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1046)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 813 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,103 | Ip Adresiniz: 52.207.218.95 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.