Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün  hızına yetişmek mümkün              değil. Bu kadar ziyaretçi evinize gelse, eşiniz ne yapacağını şaşırır. Bunu                bir abartı olarak görmeyin. Girin Gökçebey Belediye’nin web sayfasına ve Facebooktaki sayfaya , o zaman beni anlarsınız.

Başkan Öztürk bir günde nasıl bir program yapıyorsa, bu programı saati saatine nasıl ayarlıyorsa, bunu anlamak mümkün değil.

O gün web sayfasına ve Facebooktaki sayfaya baktınız baktınız, ertesi gün aynı haberi göremiyorsunuz. O kadar çok ziyaretçisi geliyor ki, o kadar çok mahallede halkın içine giriyor ki, o kadar çok toplantıda Gökçebey yatırımlarıyla, sorunlarıyla ilgili koşturuyor ki, bazen ‘Bu enerjiyi nereden buluyor’ diye düşünmeden edemiyorsunuz.

 Başkan Öztürk nerede, ne zaman nasıl davranılacağını, toplantılarda davetlerde ve mahalle ziyaretlerinde, Cenazelerde, Düğünlerde anlayacağınız her yerde onu görmek mümkün.  

Gökçebey’i en güzel şekilde temsil ederken, bir mahalle muhtarlığını ziyarete giderken orada yaşayan insanlar gibi günlük kıyafetiyle giyinip gidiyor. Çünkü halkın içinde, halkla birlikte ve halktan biri gibi yaşayan, halkıyla çay içen, derdiyle dertlenen bir başkanı var Gökçebey’in.

Başkan Öztürk’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.12.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1205)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 924 | Toplam Ziyaretçi: 11,947,044 | Ip Adresiniz: 3.145.36.10 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.