Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BEKTAŞ'A İNANIYORUZ

Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisi kurmayı düşünüyorlar...

GÖKÇEBEY'İN HAVASINA, SUYUNA, TOPRAĞINA, TARIMINA, ÇEVRESİNE VE EN ÖNEMLİSİ İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VERECEK SADECE BİYOKÜTLE ENERJİ SANTRALI DEĞİL HER ŞEYE KARŞIYIZ.

Sadece Gökçebeyliler değil, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri ve ,CHP Zonguldak Milletvekileri, İl Başkanları, Devrek TSO, Devrek Belediyesi, Çaydeğirmeni Belediyesi, Gökçebey Belediyesi, Bakacakkadı Belediyesi, Yenice İlçesi de karşı....

Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin zararları içeren ayrıntılı bilgi ve belgeleri Gökçebey Platformu sözcüsü Aran Aratoğlu, Yetkililere ve vatandaşlara anlatıyor ve anlatmaya da devam edecek.

Gökçebey’i çöp yakma merkezine çeviremeyecekler!!!

Gökçebey'in havasına, suyuna, toprağına , tarımına ve en önemlisi insan sağlığına zarar verecek Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin kurulmasına Zonguldak valisi Sayın Erdoğan Bektaş'ın da onay vermeyeceğini canı gönülden inanıyoruz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.11.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1380)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 520 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,810 | Ip Adresiniz: 34.204.196.206 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.