Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BU DÜĞÜN ÇOK KONUŞULUR!

Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk’ün makam şoförü Semih    Aydemir ile Eğitim Camiasının sevilen sayın öğretmenlerinden Yelda    Müfettişoğlu 13 Ağustos 2019 Salı akşamı Ada düğün salonunda yapılan muhteşem düğün ardından hayatlarını birleştirdiler.

Saadet –Recep Aydemir oğlu Semih ile Fatime –Cemal Müfettişoğlu Yelda’nın muhteşem düğününe; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve eşi Emine Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, İlçe eski Mal Müdürü Kadir Çelik, İşadamı Engin Aydemir,   Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Şişman, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Avukat Ümit Aydemir,  Özay Özdemir, CHP İl Genel Meclis Üyesi Hasan Tülibaş, CHP Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozaklı, Murat Kaymaz,  Şener Aydemir, Rıfat Aydemir,  Arif Yüksel,  Mali Müşavir, Selda Aydemir Yüksel,  Müteahhit Ertan Aydemir, Kalaycı Müteahhit ve Ecz Bora Kalaycı, Sebahattin İşli,  Gurbetci Kemal Durdu, Osman Ala, Ender Gökmen, Sare Aydemir, Sunay Aydemir, Halit Gebeş’in yanı sıra yaklaşık 1300 davetli misafir katıldı.

Saadet –Recep Aydemir ile Fatime –Cemal Müfettişoğlu aileleri düğüne gelen davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Semih Aydemir ile Yelda Müfettişoğlu’nun nikâhını Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk kıyarken, nikah şahitliğini Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Atakan Öztürk ve Berkay Başoğlu yaptı.

Başkan Öztürk, Semih ile Yelda’nın nikâhını kıyarak ömür boyu mutluluk diledi. Genç çiftlerin Evlenme Cüzdanını Yelda hanıma Bakacakkadı Belediye Başkanı Sayın Oktay Albuz vererek ömür boyu mutluluklar diledi.

Semih Aydemir ile Yelda Müfettişoğlu’nun bu mutlu gününe gelen davetliler hediyelerini verdi. Düğün pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.

Yerel Sanatçımız Ramazan Aydemir’in birbirinden güzel söylediği dans ve oyun havaları ile Semih & Yelda’nın   bu mutlu gününü gelerek paylaşan davetliler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Gökçebey belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk düğünün başlaması ve sona ermesine kadar düğün salonundaydı. Düğün gelen davetlilerle yakinen ilgilenirken, şoförü Semih ile de sahnede davul zurna eşliğinde oynadı.

Semih ile Yelda hanımın bu muhteşem düğünü çok ama çok konuşulur. Bizde, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.08.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2852)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 685 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,134 | Ip Adresiniz: 18.116.239.195 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.