Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Selçuk Ezgi’sine kavuştu

Gökçebey Belediye Satın Alma Müdürü Baki Kılınç oğlunu evlendirdi.

Baki-Sevim Kılınç oğlu Selçuk ile Erol Ersin-Serap  Özmen Kızı Ezgi’ye 20 Temmuz 2019 Cumartesi akşamı Ada Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Muhteşem düğüne; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Bakacakkadı  bir önceki Belediye Başkanı ve işadamı Sezgin Özdemir, Ak Parti Gökçebey Hayrettin Karadağ, bir önceki dönem İl genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Akkaya, Belediye Meclis Üyesi  Erkan Kodaman,  Çarşı Mahalle muhtarı Aydın Kayabaş, İşadamı Hasan-Songül Bağbaşı,  Kadir-Ayla Görür, Murat –Hülya Danacı, İşadamı  Muhammet Eserli, alp kuyumcu Baki-Özay Özdemir, Avukat Ümit-  Derya Aydemir, Almanya gurbetçimiz Ozan- İlknur Soysal, Önder Kurt, Belediye Zabıta Komiseri Cengiz Bozoğlu, Barbaros-Ahu Aydemir,  Nevzat Demirbaş, Ali Tülübaş yanı sıra yaklaşık 1200 davetli katıldı.

Selçuk & Ezgi’nin muhteşem düğüne gelen davetlilerle, Baki-Sevim Kılınç ile Erol Ersin-Serap Özmen Aileleri yakinen ilgilendiler.

Selçuk& Ezgi çiftin isteği üzerine düğüne bir saat kala nikahını Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk kıyarak,” Belediyemizin Satın Alma Müdürü Baki beyin oğlu Selçuk ve gelinimiz Ezgi hanımın nikahını kıydık. Evlenme Cüzdanını gelinimiz Ezgi hanıma veriyoruz, bu genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.”diyerek genç çiftlere hediyesini verdi.

Selçuk & Ezgi düğün pastasını keserek davetli misafirlere ikram edildi. Daha sonra davetliler genç çiftlere hediyelerini takdim ederek, ömür boyu mutluluklar dilediler.

Selçuk & Ezgi’nin muhteşem düğüne gelen davetlilere yemek, Sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi.

Ada Düğün Salonun orkestrası ve Yerel Sanatçımız Ramazan Aydemir’in birbirinden güzel söylediği dans ve oyun havaları ile Selçuk & Ezgi’nin mutluluğunu davetli misafirler doyasıya saatlerce eğlendiler.

Bizde, Selçuk & Ezgi’ye ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.07.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1893)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,799 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,077 | Ip Adresiniz: 54.166.200.255 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.