Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAKAN VARANK, ZONGULDAK’TA

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK, Zonguldak’ta bir dizi toplantı, ziyaretler ve açılışlar yaptı.

Bakan VARANK’ın programına;  Zonguldak Zonguldak Valimiz Erdoğan BEKTAŞ,  Bartın Valimiz Sinan GÜLER,  Karabük Valimiz Fuat GÜREL,  Zonguldak Milletvekilli  Polat TÜRKMEN,  Ahmet ÇOLAKOĞLU, Hamdi UÇAR,  Karabük Milletvekillerimiz  Cumhur ÜNAL ,  Niyazi GÜNEŞ,  üç ilimizin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, yine üç ilimizin Ak Parti İl Başkanları ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı üst düzey bürokratlarının bulunduğu bir toplantıda üç ilin dolayısıyla bölgenin ekonomik anlamda gelişmelerinin önünü açacak talep, ihtiyaç ve beklentilerini başta Zonguldak Valisi Erdoğan BEKTAŞ olmak üzere Bartın ve Karabük Valileri dinledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa VARANK da bölgemizde büyük gelecek vadeden Filyos Projesinin önemini vurgulayarak Bakanlık olarak projeye destek verdiklerini söyledi.Ardından Çaycuma İlçemizde düzenlenen Batı Karadeniz 3. Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarının açılışını yaparak üretici firmaların stantlarını gezdi.

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde ihracata yönelik üretim yapan üç firmanın açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa VARANK fabrikaları gezerek çalışanlarla sohbet etti.  Ve son olarak ta Filyos Endüstri Bölgesi ve Liman Bölgesinde de incelemelerde bulundu.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.07.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1606)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 663 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,953 | Ip Adresiniz: 3.215.183.194 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.