Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
NAZLICAN &AYKUT’A MUHTEŞEM DÜĞÜN

Zonguldak Yerel Sanatçısı Gökçebey’li Ramazan Aydemir kızını evlendirdi.

Ada Düğün Salonunda 29 Haziran 2019 Cumartesi akşamında gerçekleşen muhteşem düğün sonrasında Nazlıcan ile Aykut hayatlarını birleştirdiler.

Nazlıcan ile Aykut’un muhteşem düğününe: Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çanakcılar Şirketler Grubu  Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Belediye Yazı İşleri Müdürü İsmail Kazlı, Veyisoğlu Köy Muhtarı İsmail Aydemir, İşadamı Muhammet Eserli, Ahmet Aydemir, Vahit Aydemir, Önder Gökmen, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan’ın  yanı sıra çok sayıda davetli konuklar katıldı.

Sanatçısı Ramazan – Aysel  Aydemir  ile Ergin-İlknur Çevik  Aileleri, düğüne gelen davetli misafirlerle yakından ilgilendiler.

Nazlıcan ile Aykut  çifte hediyeleri takdim eden Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Ayrıca davetliler de genç çiftlere hediyelerini verdiler.

Ada Düğün Salonunun orkestrası eşliğinde birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havalarıyla Nazlıcan ile Aykut genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

Bizde, Nazlıcan ile Aykut genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.06.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1759)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 732 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,603 | Ip Adresiniz: 18.118.1.158 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.