Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Muhtar Karaoğlu taleplerini kaymakamlık heyetine sundu

Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun köy gezilerine devam ediyor.

Muharremler köyü köy gezisinde ilçe kaymakamı Mehmet Ali uzun daire amirleri ile beraber düzenlemiş olduğu köy gezisinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Özel idare müdürü İzzet Turpcu Tarafından ilçe kaymakamı ve huzurunda bulunanlara Köy hakkında Bilgilendirme yapıldı 2018 2019 yılları içerisinde Muharremler köyüne verilmiş olan hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı.

 İlçe kaymakamı Uzun,” Bu yıl içersinde Muharremler ilkokulu Önüne kadar sıcak asfalt yapılacağını KÖYDES projesi kapsamında mahallelere 500 metre² parke verileceği okul çevre düzenlemesi için malzeme yardımında bulunacağını” söyledi.

İl Genel Meclisi Üyesi Vedat Tuzcuoğlu,” Ödenek durumuna göre sosyal tesisler için. Malzeme yardımında bulunulacağını Söyledi kaymakam parke ve yapılacak yerleri bizzat gezerek yerinde görecek o talepleri karşılayacağını.” söyledi.

Muhtar Kısmet Karaoğlu;” Taleplerini il Özel İdaresi’ne bildirdiğini köyde talepleri doğrultusunda keşiflerin yapıldığını  verilecek olan Malzemeleri yerinde ve maksatlında kullanılacağının devletin malzeme vermesi durumunda Sosyal tesislerinde olduğu gibi köylünün imece ve salma usulüyle işleri yapacaklarını ifade etti. Şu ana kadar kendilerine sosyal tesis için yardım yapıldığını okul önüne Çocuk parkı kurulduğunu ifade etti Gökçe beyden başlayan sıcak asfaltın köy yollarımıza yapılması sevindirici haber olduğunu belirtti.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.06.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1530)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 468 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,758 | Ip Adresiniz: 44.204.65.189 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.