Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARAOĞLU: SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ.

Gökçebey Muharremler Köyü Muhtar Adayı Kısmet Karaoğlu,’ Muhtar olmanın fedakârlık gerektirdiğinin altını çizerek’ sözlerine şöyle devam etti.

Karaoğlu,  Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinin Muharremler köyümüze, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarlık oluşturmaktadır. Bu asil ve kutsal görevi yerine getirmek için fedakâr olmak gerekir. Çağdaş, katılımcı sosyal bir muhtarlık oluşturma çerçevesinde en iyisini yaratmak ve köyümüzü en üst seviyeye taşımak için bu göreve talip oldum.

“KÖYÜMÜZDE YAŞAYAN HER AİLE BENİM DE AİLEMDİR”

Her ihtiyaç olduğunda vatandaşlarımızın kendisine ulaşabileceğini dile getiren Muharremler Köyü Muhtar Adayı Kısmet Karaoğlu,” Muharremler köyümüzün sorunlarını iyi biliyorum.   Seçimi kazandığım takdirde  hep beraber  bu sorunları çözeceğiz.  Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlarla uyum içinde çalışarak vatandaşla kurumlar arasında köprü olacağım. 7/24 telefonum açık olacaktır.  Aynı zamanda 24 saat kapım açıktır. Köyümüzde yaşayan amcalarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime ‘Sen niye geldin, mesai bitti’ deme lüksümüz yoktur. Köyümüzde yaşayan her aile benim de ailemdir. Onların derdi, sevinci benim de derdimdir ve sevincim olacaktır.

Bu duygu düşüncelerle sevgili Muharremler Köyü vatandaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1754)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,189 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,638 | Ip Adresiniz: 3.137.161.222 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.