Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY'DE EFSANE BAŞKAN VEDAT ÖZTÜRK'E SEVGİ SELİ

Gökçebey'in Efsane Başkanı İyi Parti'nin Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk seçim çalışmalarında mahallelerde, ev -kahvehane ve iş toplantılarında gösterilen yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

İktidar partisi tarafından yapılan anketlerde birinci çıkan Efsane Başkan ve İyi Partinin Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk," HALKIN GÜCÜNDEN BAŞKA GÜÇ TANIMAM." diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Efsane Başkan Öztürk," Ben 3,5 yıl belediye başkanlık dönemimde partili-partisiz ayrım yapmadan Gökçebey geleceği adına bir çok hizmet projeleri gerçekleştirerek imzamı attım. Gökçebey halkı yaptığım hizmetleri yakinen takip etti ve takdir etti. Bugün ise sevgili Gökçebey halkının istediği üzere tekrar aday oldum ve seçim çalışmalarında gittiğim her yerde, yaptığım her toplantıda yoğun ilgi ve sevgiyle karşılamam beni çok mutlu ediyor. Gökçebey seçmeni akıllı, zeki. Çalışanın hakkını veriyor. Şahsıma destek verenlere çok teşekkür ediyorum. Gökçebey hepimizin. 31 Mart akşamı yakamdan parti rozetini çıkararak Gökçebey halkının Belediye Başkanı olacağım. Herkes benim gönlümde eşit. Oy veren ile vermeyeni ayrımın yapmaksızın Gökçebey'e yaptığımız hizmetlere kaldığımız yerden ve üzerine yeni bir çok hizmet projelerimizi gerçekleştirmek adına şimdiden hazırız. Her şeyin en güzeli Gökçebey'e laiktir ilkesi ile biz ve ekibimizle bu yola çıktık. Başaracağız ama hep beraber Gökçebey'liler olarak parti ayırım yapmaksızın hep beraber çalışacağız ve başaracağız." dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2048)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,624 | Toplam Ziyaretçi: 11,947,744 | Ip Adresiniz: 13.59.82.167 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.