Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY'E FABRİKA KURACAĞIM...

Devrek TSO eski Başkanı ve İş adamı Ertan Civak, Gökçebey ‘e OSB konusunda ve Gökçebey’e yapacağı yatırım ve en az 200 kişi çalıştıracağı ve kuracağı fabrikalar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

 İş adamı Ertan Civak, bölgemizin gelişmesi için olmazsa olmazı olan Organize sanayi bölgesinin  kurulması  çalışmalarımız  yeni yönetimce  takip edilmemesi  sonucu bölgemiz çok büyük bir öneme sahip  bir proje  rafa kaldırılmış oldu

 

“ GÖKÇEBEY OSB GERÇEĞİ!”

 

Civak yaptığı açıklamada;” Bölgemizdeki istihdamı artırma adın  ülkemiz genelinde adı zikredilir bir bölge yapmak amacıyla 2016 yılında temelini atmış olduğum turizm yatırımımızı 2018’de tamamlayarak halkımızın ve bölgemizin hizmetine açtık. Bu yatırımımızda kaliteli bir hizmet vermek için  tüm sistemi kurmamız sonucu içimde bulunan müteşebbislik  ruhu  ve bölgemizin  gelişmesi, işsizlik  önüne geçilmesi adın  yeni projelerimiz mevcuttur.

 

Devrek’e TSO Başkanlık görevim esnasında bölgemizin gelişmesi adına Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesi kurmak  için herkesin bildiği gibi ilk adımları atarak  Sanayi Bakanımız  ile  görüşmeler yapmamız  sonucu  OSB’nin kurulması  için gerekli işlemleri başlatmış idik.  Fakat yapılan oda seçimleri sonrası görevi teslim etmemizin  ardından  ilk ateşini  yaktığımız  ve bölgemizin gelişmesi için  olmazsa olmazı olan Organize sanayi  bölgesinin  kurulması  çalışmalarımız  yeni yönetimce  takip edilmemesi  sonucu bölgemiz çok büyük bir öneme sahip  bir proje  rafa kaldırılmış oldu.

 

Tabi ki; bölgemizin gelişmesi adına karşıma çıkan hiçbir olumsuzluk benim  içimdeki  bölge sevgisini  ve müteşebbislik  ruhunu söndüremedi.

 

Halen Avrupa da faaliyet göstermekte olan sektörün lideri konumdaki bir imalat sanayisi ile görüşmelerim devam ediyor. Bu görüşmeler sonucunda  Gökçebey’de en az 200 kişilik istihdam  sağlayacak  ve sonrasında istihdamın artması amacıyla sanayinde  bölgemize çekilebileceği bir proje ile ilgilenmekteyim.

 

Tabii şu an ilk ateşi yakmış olduğumuz Gökçebey Organize Sanayi bölgesi kurulmuş olsa idi bu işlerler  daha da hızlı ilerleyecekti. Fakat biraz önce belirttiğim gibi hiçbir olumsuzluk beni yıldırmayacaktır.  Asıl olan bölgemizin ve Gökçebey’in gelişmesi ve insanımızın refah düzeyi artması için elimizden geleni yapacağım.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2129)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 149 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,585 | Ip Adresiniz: 18.191.5.239 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.