Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İyi Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk bir mesaj yayınladı.

Öztürk mesajında,”Varlıklarıyla toplumumuzun her katmanına şekil veren kadınlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma günü 8 Mart, özellikle son yıllarda büyük bir bilinçlenmenin de adı olmuştur. Kadınlarımız, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisidir. Kadınlarımız, sevindirici bir şekilde artık hayatın her alanında erkeklerle yarışır konuma gelmiş, erkeklerin üstlendiği görevleri başarıyla üstlenmişlerdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de, ''Kadınlarımız hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar.'' sözünde belirttiği gibi, toplum, kadınlardan artık daha fazla başarı beklemektedir. Kadınlar, kendilerini eksik görmemeli, her işi yapabilecek hakka sahip olduğunu bilmelidir.

Bu vesile ile yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1758)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,652 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,930 | Ip Adresiniz: 3.209.56.116 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.