Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İSTASYON MAHALLESİNDE KARADAĞ ÖNDE GİDİYOR

Gökçebey İstasyon Mahalle Muhtarı Satılmış Karadağ seçim çalışmalarına hız verirken diğer rakiplerinin önünde gidiyor.

İstasyon mahalle Muhtar Adayı Karadağ yaptığı açıklamada;” Biliyorum ki siz dürüst ,şeffaf,sözüne sadık vaatlerini yerine getiren  yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen  yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını  isteyebilecek  kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli  yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz.

Bütün bunları  bilen ve kabul eden  bir kişi olarak göreve talibim. Seçtiğiniz taktirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek  çalışmamız  gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz.

İnsanların yüzlerinin,gözlerinin rengi farklı olsa da göz yaşlarının rengi hep aynıdır. Göz yaşları ile yoğrulan dünyada göz yaşı olmayan Mutlu Huzur Dolu Ve Aydınlık Yarınların İçin El Ele, Gönül Gönüle  İstasyon Mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin desteğini bekliyorum. Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1665)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 729 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,535 | Ip Adresiniz: 3.140.242.165 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.