Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
EFSANE BAŞKAN ÖZTÜRK KONUŞTU GÖKÇEBEY DİNLEDİ

İYİ Parti Gökçebey seçim bürosu görkemli açılışı yapıldı. Açılışta konuşma yapan Efsane Başkan Adayı Vedat Öztürk birçok konunun altını çizerek konuştu.

Başkan Öztürk konuşmasında: “ sevgili Gökçebeyliler, 2014 yılında şahsıma ve çalışma ekibime büyük teveccüh göstererek yüzde 50’e yakın oy vererek belediye başkanı seçtiniz. 3.5 yıl gibi kısa sürede Gökçebey’e inanılmaz ve yapılamaz denilen birçok hizmet projeler i gerçekleştirdik. Yaptıklarımız burada asılı. Ben doğdum doğalı belediyecilikten geliyorum. Başka işim yok. Çalışma ekibimle beraber siz değerli Gökçebey halkına laik olmaya çalıştım. 3.5 yılsonunda istifa etmek zorunda kaldım. Daha doğrusu istifa ettirildim. Ayrı olduğum 1,5 yıl süreçte hep içinizdeydim. Yine olmaya devam edeceğim. Bizler için makamlar gelip geçicidir. İnsanlık bakidir. Gökçebey’de alnım akıyla geziyorum. Her şeyi parayla alırsınız, sevgiyi alamazsınız.

31 Mart akşamı beni sadece Zonguldak değil, Türkiye rekoru kırarak şahsımı belediye başkanı seçeceğinizden hiç şüphem yok. Çünkü neden? Bana güveniyorsunuz. Ben sizlere güveniyorum. Onun için ben sizinle birlikte Gökçebey’i Zonguldak en büyük ilçesi yapacağım. Belediye başkanlığı aday gösterilmemem için birileri önümü kesmek istese de, arkamda halk çoğunluğu olduğu için buna Muaffak olamadılar.

İÇME SUYU ŞEBEKESİNİ YENİLEDİK

Gökçebey’in içme su şebekesinde borularımız eski çelik pik borulardı, yıllar önce yapılmıştı ve hepsi artık ömürlerini tamamlamışlardı. Pas, kir tutmuşlardı, bunların değişmesi gerekiyordu. Değiştirdik. Ve ilçemize yeni bir kesen kuyu yaptık. Sağlık açısından çok sakıncalıydı bu problemi de ortadan kaldırmış olduk.

ÇUKUR KÖYÜNÜN BİR KISMINI BELEDİYE HUDUTLARINA DAHİL ETTİK

Çukur köyünü refandum yaptık. Belediye hudutlarına dâhil ettik. Böylelikle belediye gelirlerimizi artırdık. Ve çukur mahallemize inanılmaz yatırımlar yaptık.

394 KONUTLU TOKİ YAPTIK

Toki yaptık. Toki ile ilgili çok sıkıntılar çektik. Toki Genel Müdürlüğü burası sette alanı içerisine aldırdık. 394 konut yaptırdık. Son derece lüks daireler oldu. Oturanlar hepside mutlu. Güle güle otursunlar.

YENİ HASTANE YAPTIK, BİTMEK ÜZERE

İlçe devlet hastanesinin yetersiz geldiği ve yeni bir hastane’ninin yapılması gerekiyordu. Birçok spekülasyonlar yapılıyordu. Yeri nereye olsun diye. Şunu herkes iyi bilsin ki, En yakın Devrek ve Çaycuma ilçelerine mesafe yakın olduğu için Gökçebey’e yeni bir hastane yapımı üzerine bir proje yoktu. Ama zoru başararak ilçemize modern yeni bir hastanenin yapılmasına vesile olduk. Şuan yapımı tamamlanmak üzere inşallah halkın hizmetine açmakta bizlere vesile olur.

YENİ İLÇE EMNİYET BİNASI

Gökçebey’de hizmet veren İlçe emniyet binasının eski ve emanet olması sebebi ile yeni emniyet binasının yapımı için yer tahsis ettik ve yapılmasına vesile olduk. Yapım aşamasında. 2019 yılında halkımızın hizmetine açılacaktır.

Biz bu hizmetlerin gerçekleşmesinde Dr Öner Güner ve O günkü Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın ve Zonguldak Milletvekili Sayın Özcan Ulupınar’a buradan çok teşekkür etmek istiyorum, onların verdiği destekleri asla unutamam.

GÖKÇEBEY İLÇESİNİN REVİZYON PLANI YOKTU

Çok önemli bir konuya daha geleceğim. Gökçebey ilçesinin revizyon planı yoktu. Herkes gelişi güzel inşaat yapmış, 4 kattan fazla yapılar kaçaktı. Biz geldik, revizyon planı yaptık. 6 katta çıkartık. Bütün bu yapılara ruhsat vererek hem belediyemizin gelirini arttıktık hem de içleminiz yeni bir revizyon planı hayata geçmiş oldu. Yıkımla işimiz yok, çözüm ürettik.

42 İŞÇİMİZE KADRO VERDİK

42 işçimize kadro verilmesini sağladık. Ön ödemeli su sayaçlarını bağladık. Üçretsiz cenaze hattı kurduk. Kısacası biz bir insanın doğumundan ölümüne kadar yanında olduk. Halkımızın yanındayız. Yoksulun yanındayız. Biz insan odaklı çalışan bir belediyeyiz. Sizlerin içinizden gelen birisiyim.

KÖYLERİMİZEDE SAHİP ÇIKTIM

İyi Parti Genel Başkanımız Bayan Meral Akşener’in bizlere talimatı var. Bayan Akşener dediki;’ Belediye başkanlığı yaparsınız, bina –köprü yaparsınız ama orada garip guraba aç açıkta kalırsa başarılı değilsiniz’dedi. Onun için kendimi garip-gurabaya atadım. Sizlere 3.5 yıl her zaman destek çıktık. Yinede destek çıkacağım. Hepimiz burada yaşıyoruz. Önce paylaşmayı ve insanca da hep beraber yaşayacağız.

Yine geçtiğimiz günlerde birisi tarafından talihsiz bir facebook sayfasından açıklama geldi. Neymiş efendim Vedat başkan söktüğü taşları köylere göndermiş. Şaşırdım … Nasıl böyle bir açıklama yaparlar diye… Allah aşkına köylere çıkacaksınız, böyle talihsiz açıklama hem yapacaksınız hem de benim köylü vatandaşımdan oy isteyeceksiniz? İnşallah hatalarını düzeltirler.

Arkadaşlar köylerimize elbette sahip çıkacağız. Ben görevde iken her köye durak bekleme,taş camilere oturak verdim. Göreve geldiğimde yine elimden gelen neyse yardım edeceğiz. Bizim anlayışımızda merkez –köy diye ayırım yoktur. Hep beraber Gökçebeyliyiz.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2109)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,056 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,862 | Ip Adresiniz: 18.219.95.244 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.