Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MHP GÖKÇEBEY SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI VE PROJE TANITIM TÖRENİ YAPILDI

MHP Gökçebey Belediye Başkan adaylığı seçim bürosu ve proje tanıtım istasyon caddesinde ve PTT yanında töreni yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

 

İlk konuşmayı yapan,MHP Zonguldak il Başkanı Varol Demirköse özetle:’ MHP ,Türk siyasetinde 50 yıldır var olan bir partidir.Gökçebey belediye Başkan adayımız da,genç ve dinamik bir gencimizdir.’dedi.

 

İkinci konuşmayı yapan Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı özetle:’ Bu seçimin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.Kim kazanırsa kazansın,1 Nisan sabahı,başkanlık makamını devretmeye hazırım ‘ dedi.

 

Üçüncü Konuşmayı yapan MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Adem Ayvacık özetle:’Partimizin 9 ışık projesiyle ,ilçemizi sanayiden tarıma,turizmden çevreye kadar kalkındırmaya yeterli kadrosu mevcuttur’dedi.

Daha sonra seçim bürosunun açılışı yapıldı.Misafirlere kurabiye ve meyve suyu ikram edildi.

MHP

GÖKÇEBEY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:

Adem Ayvacık

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYI:

Nihat Bilgin

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI:

1-Cevat Tahtabaş

2-Hatice Kulluk

3-Murat İnal

4-İsmail Aksakal

5-Oktay Benli

6-Tayfur Altun

KONTENJAN:Fatih MICIK

 

PTT yanı ,eski Pazar yerine geçildi.MHP ilçe Başkanı Tuna Çapcı,MHP il Başkanı Varol Demirköse ve MHP Gökçebey MHP Belediye Başkan Adayı Adem Ayvacık bir konuşma yaparak ,proje tanıtımı ,plaket töreni ve orkestra eşliğinde müzik gösterisi yapıldı.

Açılış törenine ,Devrek MHP ilçe Başkanı ,MHP Saltukova Belediye Başkan Adayı,MHP Devrek Belediye Başkan Adayı ,AK PARTİ Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu,AK PARTİ Gökçebey İlçe Başkanı Hayretin Karadağ ,CHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Cem Oktay ,Bakacakkadı AK PARTİ Belediye Başkan Adayı Rahmi Albuz ,siyasi parti temsilcileri ve yöneticileri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.03.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1694)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 202 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,638 | Ip Adresiniz: 18.191.228.88 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.