Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Ayvacık, Gökçebey'e Vizyon Kazandıracağız!

31 Mart 2019 Yerel Seçim için MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Adem Ayvacık ile özel röportaj gerçekleştirdik.

ÖNCELİKLE ADEM AYVACIK KİMDİR?

Adem AYVACIK  Hacımusa Herkime Mahallesinde 1989'da doğdum. İlk,Orta ve Lise Öğrenimini İstanbul Ümraniye’de tamamladım. Vatani görevimi Afyonkarahisar'da Hava Piyade Onbasi olarak 2 takdir belgesi ile tamamladım. Çeşitli is kollarında çalıştıktan sonra 2012 Yılında Sırasıyla Yönetici Asistanı, Personel Müdürü ve İdari İslerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundum.Orta Okul Yıllarımda 2003 Yılında Ülkü Ocakları ile tanıştım.Siyasi ve fikri hayatıma yön veren Ümraniye Ülkü Ocaklarında 2007-2008,2011 2015 Yıllarında çeşitli görevlerde bulundum.2015 Yılında 26.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı oldum.2016 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanlığı Olağan kongresinde İlçesinde Şehit ailelerinden Sorumlu İlçe Yöneticiliği Görevlerinde bulundum. Çocukluk hayalim olan Milliyetçi Hareket Partisini Kendi Memleketimde temsil etmek İlçeme insanlarımıza İnsanca yaşam şartları oluşturmak için Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktım. Çünkü benim kendi memleketime hemşerilerime Gökçebey'e ahde vefa borcum var.

 SİYASETE NE ZAMAN BAŞLADINIZ?

Latif Bey, Siyasete ilk olarak 12 yaşlarımda Bir radyo kanalında Cennet Mekan Kıbrıs Eski Cumhurbaşkanımız Rahmetli Rauf Denktaş'ın Kıbrıs Referandumu Konferansına davet anonslarıyla tanıştım. Her Türk evladı olarak Kıbrıs Meselesine sahip çıkmak adına 12 yaşımda ailemin bilgisi olmadan Ümraniye’den Topkapı Eresin Otelde yapılan Konferans'a gittim. Orada Rahmetli Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş Bey ile tanıştım. Kendisi ailemin nerde olduğunu sormuştu. Bende haberleri olmadığını ve Radyoda anonsu duyduktan sonra Kıbrıs davasına sahip çıkmak ve size destek vermeye geldim dediğimde gözleri doldu ve Beni Ülkü Ocaklarına Yönlendirdi.  O günden bu yana bu kutlu davadan asla taviz vermedim Ülkücü olabilmenin şerefiyle yasadım.2003'ten günümüze kadar Ülkü Ocaklarında Çeşitli Yöneticilikler yaptıktan sonra ilim irfan yuvası olan Ülkü Ocaklarından Mezun olarak artık memleketime hizmet etme zamanı geldi diyerek 2015 Yılında 26.Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı oldum.2016 Yılında ise Ümraniye Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olağan kongresinde Şehit ailelerinden sorumlu ilce Yöneticisi seçildim. 2019 Yılında Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Gökçebey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak Şirin Gökçebey ilçemizi kalkındırmak ve Vizyon kazandırıp, Gökçebeyli Hemşerilerimin issizlik ve istihdam sorununu çözecek 9 Işık Projelerimizle Gökçebeyli her vatandaşımızı kucaklayacak,Doğa Turizminin cazibe merkezi haline getireceğiz.

 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI SÜRECİSİNE NASIL KARAR VERDİNİZ?

Latif Bey öncelikle ben bu topraklarda Hacımusa Herkime Evlerinde dünyaya geldim. Benim memleketime ve hemşerilerime bu topraklara ahde vefa borcum var!

Gökçebey'e Organize Sanayi İnşa edecek Yatırımcıya Kâr dükkan sahibine Kira Garantisi sağlayacak Yatırımlarımızla Gökçebey'i Yaşanılabilir bir ilce konumuna getirmek için 3 Yıla yakın İstanbul, Ankara, Bursa Merkezli İş Adamlarımızla istişarelerde bulunduktan sonra ve Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Beyin önerileri ve talimatları doğrultusunda Gökçebey Belediye Başkanlığına aday oldum.

 

NASIL BİR BELEDİYE YÖNETİMİ PLANLIYORSUNUZ?

Öncelikle size şunu belirtmek isterim; Belediye Başkanı Makamında Günde en fazla 3 saat oturabilir! Onun haricindeki zamanlarda Belediye Başkanı Çeşitli dernek, Sanayi Odaları,İs Adamları derneklerinde İlcesine istihdam sağlayacak is adamlarıyla temasa geçecek,İlçesine Yatırımcı çekecek ve yatırımcı için Yasa çerçevesinde imkanlar sağlayacak! Turizm fuarlarında bulunacak ilçesini doğa güzelliklerini tarihini tanıtacak. İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya ve hatta Londra Turizm Fuarlarına ilçesini tanıtacak. Belediye'de disiplini sağlayacak denetleme mekanizmasını kuracak, Kurumlar ile koordineli çalışacak.

Kuracağımız Hilal Masa Projemizle Vatandaşlarımız ile Belediye arasında köprü kuracağız. Disiplini esas alıp çözüm odaklı bir hilal masa ile Stk ve muhtarlarımızın da dahil olduğu vatandaşlarımızın sorununu çözecek ve sorunu çözen hilal masa temsilcilerine puan sistemi getirecek ve kaç vatandaşımızın sorununa çözüm üreten temsilcilerimiz ile devam edip etmeme kararı alacağız.

Ayni zamanda Belediyemiz bünyesinde vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti sağlayacak, Çiftçimize hangi urunu ekerse devletimizin hangi olanaklarından faydalanacağı, üretici yani çiftçimiz ile satıcı arasında pazarlama alanında köprü kuracak, Esnafimiza danışmanlık hizmeti ile isini nasıl büyütebileceği, Hangi imkan ve hibelerden faydalanacağı, Bunun yanında Çeşitli üniversite hocalarından oluşan ekiplerle toprak analizi yapılacak ve çıkan sonuçlara göre verim ve urun kalitesine Gore cifçilerimize ekim ve organik tarım danışmanlığı ve e ticaret online satış desteği sağlayacak ve tarımı da canlandıracağız.

Ayrıca Hilal Masa çerçevesinde Online Canlı Psikolojik danışmanlık sağlayacak ve Vatandaşımız online telefon üzerinden birebir psikologlarımızla görüşecek evlilik terapisti ve bunun yanında kuşak farkını ortadan kaldıracak psikolojik danışmanlık hizmeti sağlayacağız.

 

GÖKÇEBEY’İN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR VE ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

 

Öncelikle Gökçebey’in Sorunu İşsizlik ve Organize Sanayi'dir.

Biz Belediye başkanı adayı olarak vatandaşlarımızın karsısına bos vaad ve ümitlerle çıkmadık.

Gökçebey'e gelmeden önce 70 yakın is adamlarımız ve Sanayi odaları, Sanayici dernekleri ile temaslarda bulunduk ve Gökcebey Organize Sanayisi için istişarelerde bulunduk.

Türkiye’nin çeşitli illerine Organize Sanayi İnşaa eden Firma sahipleriyle birebir Gökçebey'in Organize Sanayi Projesi için çalıştık. Proje desteği aldık ve Almaya’da devam ediyoruz. Bunanla Birlikte Zonguldaklı İş Adamlarımız ile KARAKDER (Karaelmas Kalkındırma Derneği) Kurucu Üyesiyim.

Gökçebey’i temsilen İstanbul Merkezli Derneğimize tam bir Gökçebey Sevdalısı olan Nihat Saraç Bey'i atadık.Kendisi halen Gökçebey adına İş Adamlarımızla, Yatırımcılarımızla Gökçebey'e Yatırım yaparak istihdam sayılacak görüşmeler yapmaktadır.

Her iş adamına ulaşarak Gökçebey'de alanlarımız olduğu ve yatırıma her alanda acık olduğunu belirterek istişareler yapmaktadır.

Biz burada secim çalışmalarımıza devam ederken arkadaşlarımız Gökçebey'in kalkınması adına çalışmalar yapmaktadır.

Ayrıca, Gökcebey'e inşaa edeceğimiz Organize sanayinin Tek tip ya da karma organize sanayi olması için Bilimsel bir çalistay yapmamız gerekiyor. Bunun içinde içerinde is adamlarımız esnaflarımız kamu daire yöneticilerimiz, Kaymakamımız ve vatandaşlarımızı temsil etmesi için kuracağımız Gökçebey Kent Konseyi'nin temsilcileriyle ortak fikir ortak karar alındıktan sonra Projemizi Sanayi Bakanlığımıza sunacak ve Projemizin takipçisi olacağız. Bürokrasi alanında da geri kalmayacak ve projemizi onaylatacağız.

Bununla birlikte İstanbul dan gelmeden önce Gökçebey için Araç Muayene İstasyonu için görüşmeler yaptık.Vatandaşımız cevre illerden ilçelerden gelerek aracını muayene ettirecek ve beklerken esnafımızdan çayını içecek, yemeğini yiyecek ve alışverişini yapacak. Esnafımız Kalkinacak ki Gökçebey Belediyemiz kalkınsın.

2.Bir unsur ise Doğa Turizmi İlçemiz ve Köylerimiz doğa turizmine oldukça elverişlidir. Örneğin Bizim doğal Aqua Parkımız var,Şelalelerimiz var,Doğamız var!

Bunların restorasyonunu saylayarak Çadır kent piknik alanları oluşturacak, Atv, at ve panotpool sahaları oluşturacağız.Bununla birlikte Hacımusa Herkime evlerinden bir tanesini yapacağımız Gökçebey meydanında Sergileyecek ve müze haline getireceğiz.

Bununla birlikte Hacimusa herkime evlerini bir araya toplayıp Tarihi herkime evlerinden tatil koyu inşa edeceğiz .İnsanlarımız artik denize gitmek istemiyor Latif Bey Doğa tatili yapmak istiyor.Biz bu projelerimizi yaptıktan sonra yine durmayacak çeşitli tatil organizasyon şirketlerini Gökçebey’e davet edeceğiz.Çeşitli tatil bölgelerinde İstanbul,Ankara,İzmir ve Antalya Basta olmak uzere ve bununla birlikte Londra'da Avrupa'da tatil fuarlarında tanıtımını yapacağız. Gökçebey'e Vizyon Kazandıracağız!

 

EĞİTİM KONUSUNDA NELER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı olarak ve eğitim ve öğretimin öneminin farkındayız. Gençlerimizi Uyuşturucu ve Alkolden uzaklaştıracak Kültür Merkezi İnşaa edeceğiz. İçerisinde Kütüphane,Bilgisayarlı Ders Çalışma alanı,Teknoloji Mucit laboratuar alanı kuracak,Sinema salonu ve çeşitli diksiyon kursları ve Tiyatro,Konferans Salonu Insaa edeceğiz.

 

SON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ? 

Gökçebey Bartın,Karabük Örneğinde olduğu gibi Üretken ve Toplumcu bir belediyeye ihtiyacı var!

Vatandaşımızın teveccühü ile seçildiğimiz takdirde Parti Roketimizi çıkartacak Ülkücülüğümüz baki kalmak sureti ile her vatandaşımızı kucaklayacak! Siyasi görüşüne olursa olsun Toplumun herkesimize hizmet vereceğiz.

Ayrıca; Farkındaysanız yol ve alt yapı üst yapı konularına değinmedik. Çünkü bunlar Belediyenin asli görevidir. İlk altı ay içerinde yollarımızı çamurdan çukurdan çıkartacak ve onaracağız. Bununla birlikte Gökçebey Artik içe kapanmamalı Ankara Yolu üzerine büyümelidir. Ankara Yolunda Gökçebey şehir merkezine direk yol projesine başlayacağız Bununla birlikte Gökçebey'in Sınır sorununu çözecek ve nüfus artış plan ve programları yapacağız.

Gökçebey'in 1 tane olan Morgunu Çoğaltacak ve Her Mahalleye Taziye evi inşaa edeceğiz.

Gökcebeyde her mahalleye Cocuk parkı (Kamera Sistemleri Kurulacak)

Velilerimiz ebeveynlerimiz çocuklarını güvenle parka götürecek ve oyun oynamalarını sağlayacağız.

Kısacası Gökçebey'i Hak ettiği seviyeye çıkartacak ve Vizyon Kazandıracağız.

Gökçebeyli her bir vatandaşımızı en derin duygularımla kucaklar, Selam ve Saygılarımı Sunarım.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 26.02.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1733)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,872 | Ip Adresiniz: 3.144.187.103 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.